Запис Детальніше

Спосіб виробництва безалкогольного напою бродіння

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва безалкогольного напою бродіння
Способ производства безалкогольного напитка брожения
Method of manufacturing soft drink fermentation
 
Creator Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Устименко, П. І.
Устименко, П. И.
Ustymenko, P.
 
Subject Чиста культура дріжджів, квасне сусло, молочнокислі бактерії, квас, зброджування, купажування.
Чистая культура дрожжей, квасное сусло, молочнокислые бактерии, квас сбраживания, купажирования.
Pure culture yeast kvass wort, lactic acid bacteria, kvass, fermentation, blending.
 
Description 1) Спосіб виробництва безалкогольного напою бродіння, що передбачає приготування сусла із сировини, його зброджування, відокремлення культури мікроорганізмів, що відрізняється тим, що в якості культури мікроорганізмів використовують штам Medusomyces gisevii V.
2) Спосіб за пунктом 1, який відрізняється тим, що в якості сировини використовують вуглекисловмісні концентрати.
3) Спосіб за будь-яким з пунктів 1, 2, відрізняється тим, що в якості сировини використовують настій лікарських рослин.
1)Способ производства безалкогольного напитка брожения, предусматривающий приготовление сусла из сырья, его сбраживание, отделение культуры микроорганизмов, отличающийся тем, что в качестве культуры микроорганизмов используют штамм Medusomyces gisevii V.
2)Способ по пункту 1, отличающийся тем, что в качестве сырья используют углеродсодержащие концентраты.
3)Способ по любому из пунктов 1, 2, отличающийся тем, что в качестве сырья используют настой лекарственных растений.
1) A method of production of soft drink fermented mash of providing cooking raw materials, their digestion, separation of cultures of microorganisms, characterized in that, as a culture of microorganisms using strain Medusomyces gisevii V.
2) The method of claim 1, wherein the feedstock used carbonaceous concentrates.
3) A method according to any of items 1, 2, characterized in that as the plant used an infusion of herbs.
 
Publisher Патент на винахід №22805
 
Date 2012-12-27T08:35:04Z
2012-12-27T08:35:04Z
2002
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5097
 
Language other