Запис Детальніше

Дослідження впливу геометричних параметрів хліба на тепломасообмінні процеси

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу геометричних параметрів хліба на тепломасообмінні процеси
Исследование влияния геометрических параметров хлеба на тепломассообменные процессы
Іnvestigation of the influence of geometric parameters of bread to heat and mass transfer processes
 
Creator Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Telichkun, Yu.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
Десик, М. Г.
Десик, Н. Г.
Desik, M.
Германчук, А. І.
Германчук, А. И.
Germanchuk, А.
 
Subject площа поверхні хліба
площадь поверхности хлеба
surface area of bread
об'єм хліба
еквівалентний геометричний розмір
тривалість випікання
объем хлеба
эквивалентный геометрический размер
продолжительность выпечки
bread volume
equivalent to geometric size
duration of baking
 
Description Визначено вплив геометричних параметрів хліба на інтенсивність тепломасообмінних процесів. Запропоновано при визначенні еквівалентного геометричного розміру враховувати коефіцієнт співвідношення розмірів. Отримана формула для визначення площі поверхні круглого подового хліба. Встановлена залежність еквівалентного розміру від співвідношення діаметру заготовки до її висоти.Определено влияние геометрических параметров хлеба на интенсивность тепломассообменных процессов. Предложено при определении эквивалентного геометрического размера учитывать коэффициент соотношения размеров. Получена формула для определения площади поверхности круглого подового хлеба. Установлена зависимость эквивалентного размера от соотношения диаметра заготовки к ее высоте.The influence of geometrical parameters of bread on the intensity heat and mass transfer processes. It is proposed to determine the equivalent geometric factor to take into account the coefficient of size ratio. We obtain a formula for determining the surface area of Round bread. Established the dependence of equivalent size on the ratio of the diameter of blanks to its height.
 
Date 2012-12-27T08:45:14Z
2012-12-27T08:45:14Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Теличкун, Ю. С. Дослідження впливу геометричних параметрів хліба на тепломасообмінні процеси / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, М. Г. Десик, А. І. Германчук // Харчова промисловість. - 2012. - №12. - С. 203-207.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5098
 
Language other