Дослідження впливу геометричних параметрів хліба на тепломасообмінні процеси
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу геометричних параметрів хліба на тепломасообмінні процеси
Исследование влияния геометрических параметров хлеба на тепломассообменные процессы Іnvestigation of the influence of geometric parameters of bread to heat and mass transfer processes |
|
Creator |
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С. Telichkun, Yu. Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Telichkun, V. Десик, М. Г. Десик, Н. Г. Desik, M. Германчук, А. І. Германчук, А. И. Germanchuk, А. |
|
Subject |
площа поверхні хліба
площадь поверхности хлеба surface area of bread об'єм хліба еквівалентний геометричний розмір тривалість випікання объем хлеба эквивалентный геометрический размер продолжительность выпечки bread volume equivalent to geometric size duration of baking |
|
Description |
Визначено вплив геометричних параметрів хліба на інтенсивність тепломасообмінних процесів. Запропоновано при визначенні еквівалентного геометричного розміру враховувати коефіцієнт співвідношення розмірів. Отримана формула для визначення площі поверхні круглого подового хліба. Встановлена залежність еквівалентного розміру від співвідношення діаметру заготовки до її висоти.Определено влияние геометрических параметров хлеба на интенсивность тепломассообменных процессов. Предложено при определении эквивалентного геометрического размера учитывать коэффициент соотношения размеров. Получена формула для определения площади поверхности круглого подового хлеба. Установлена зависимость эквивалентного размера от соотношения диаметра заготовки к ее высоте.The influence of geometrical parameters of bread on the intensity heat and mass transfer processes. It is proposed to determine the equivalent geometric factor to take into account the coefficient of size ratio. We obtain a formula for determining the surface area of Round bread. Established the dependence of equivalent size on the ratio of the diameter of blanks to its height.
|
|
Date |
2012-12-27T08:45:14Z
2012-12-27T08:45:14Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Теличкун, Ю. С. Дослідження впливу геометричних параметрів хліба на тепломасообмінні процеси / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, М. Г. Десик, А. І. Германчук // Харчова промисловість. - 2012. - №12. - С. 203-207.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5098 |
|
Language |
other
|
|