Запис Детальніше

Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння
Способ производства безалкогольных напитков брожения
Method of manufacturing soft drink fermentation
 
Creator Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Домарецький, В. А.
Домарецкий, В. А.
Domareckij, V.
Григоров, Ю. Г.
Григоров, Ю. Г.
Grigorov, Y.
Конопольська, К. В.
Конопольськая, Е. В.
Konopolska, K.
Єрмакова, Г. В.
Ермакова, А. В.
Ermakova, G.
Косоголова, Л. О.
Косоголова, Л. А.
Kosogolova, L.
 
Subject Сусло, молочнокислі бактерії, зброджування, купажування.
Сусло, молочнокислые бактерии, сбраживания, купажирования.
Wort, lactic acid bacteria, fermentation, blending.
 
Description Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння включає приготування сусла, його зброджування культурами дріжджів та молочнокислих бактерій, охолодження, видалення мікроорганізмів, купажування з рецептурними інгредієнтами, відрізняється тим, що сусло готують на основі ячмінно-солодового екстракту.
Способ производства безалкогольных напитков брожения включает приготовление сусла, его сбраживания культурами дрожжей и молочнокислых бактерий, охлаждения, удаления микроорганизмов, купажирования с рецептурными ингредиентами, отличается тем, что сусло готовят на основе ячменно-солодового экстракта.
Method of manufacturing soft drinks fermenting wort includes cooking, his fermentation cultures of yeast and lactic acid bacteria, cooling, removing microorganisms, blending with prescription ingredients, wherein the wort is prepared from barley-malt extract.
 
Publisher Патент на винахід №25211
 
Date 2012-12-27T08:57:56Z
2012-12-27T08:57:56Z
1998
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5099
 
Language other