Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння
Способ производства безалкогольных напитков брожения Method of manufacturing soft drink fermentation |
|
Creator |
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л. Pribylskiy, V. Домарецький, В. А. Домарецкий, В. А. Domareckij, V. Григоров, Ю. Г. Григоров, Ю. Г. Grigorov, Y. Конопольська, К. В. Конопольськая, Е. В. Konopolska, K. Єрмакова, Г. В. Ермакова, А. В. Ermakova, G. Косоголова, Л. О. Косоголова, Л. А. Kosogolova, L. |
|
Subject |
Сусло, молочнокислі бактерії, зброджування, купажування.
Сусло, молочнокислые бактерии, сбраживания, купажирования. Wort, lactic acid bacteria, fermentation, blending. |
|
Description |
Спосіб виробництва безалкогольних напоїв бродіння включає приготування сусла, його зброджування культурами дріжджів та молочнокислих бактерій, охолодження, видалення мікроорганізмів, купажування з рецептурними інгредієнтами, відрізняється тим, що сусло готують на основі ячмінно-солодового екстракту.
Способ производства безалкогольных напитков брожения включает приготовление сусла, его сбраживания культурами дрожжей и молочнокислых бактерий, охлаждения, удаления микроорганизмов, купажирования с рецептурными ингредиентами, отличается тем, что сусло готовят на основе ячменно-солодового экстракта. Method of manufacturing soft drinks fermenting wort includes cooking, his fermentation cultures of yeast and lactic acid bacteria, cooling, removing microorganisms, blending with prescription ingredients, wherein the wort is prepared from barley-malt extract. |
|
Publisher |
Патент на винахід №25211
|
|
Date |
2012-12-27T08:57:56Z
2012-12-27T08:57:56Z 1998 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5099
|
|
Language |
other
|
|