Запис Детальніше

Ферментовані напої з оздоровчою дією

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ферментовані напої з оздоровчою дією
Fermentedbeverageswithhealthfulaction
Ферментированные напитки с оздоровительным действием
 
Creator Прибильський, В. Л.
Pribylskiy, V.
Прибыльский, В. Л.
Домарецький, В. А.
Domareckij, V.
Домарецький, В. А.
Мисан, Г.
Mysan, G.
Мисан, Г.
Коваленко, Н.
Kovalenko, N.
Коваленко, Н.
Підгорський, В. С.
Pidhorskyy, V.
Подгорский, В. С.
Григоров, Ю.
Grigorov, Y.
Григоров, Ю.
 
Subject Ферментні напої, чиста культура мікроорганізмів,математична модель.
Enzyme drinks, pure culture of microorganisms, mathematical model.
Ферментные напитки, чистая культура микроорганизмов, математическая модель.
 
Description Вчені Українського державного університету харчових технологій разом з АТ «Укрпиво», Інститутом мікробіології і вірусології НАНУ, Науково-дослідним інститутом геронтології АМН України та іншими установами провели комплексні дослідження щодо розробки сучасних технологій ферментованих напоїв. На підставі проведених у виробничих умовах науково-дослідних робіт можна також значно оптимізувати робо¬ту відділень чистих культур мікроорганізмів, інтенсифі¬кувати процес зброджування сусла, поліпшити санітар¬но-гігієнічні умови виробництва тощо. Крім того, використаний у дослідженнях системний аналіз технологічних процесів, давзмогурозробитиматематичні моделі окремих технологічних ділянок і за допомогою сучасної комп'ютерної техніки їх оптимізувати. Впроваджені захо¬ди істотно поліпшують економічні показники роботи під¬приємств у цілому.ScientistsUkrainianStateUniversityofFood Technologies, togetherwith JSC "Ukrpyvo", InstituteofMicrobiologyandVirology, NationalAcademyofSciences, ResearchInstituteofGerontologyofUkraineandotheragenciesconducted a comprehensivestudyonthedevelopmentofmoderntechnologiesoffermentedbeverages. Basedontheresultsintermsofproductionresearchcansignificantlyoptimizebranchofpureculturesofmicroorganismstointensifytheprocessoffermentationofwort, improvesanitaryconditionsofproduction, etc. Alsousedintheresearchsystemanalysisprocesses, allowedtodevelopmathematicalmodels
individualprocessareasandwithmoderncomputertechnologytooptimize. Implementedmeasuressubstantiallyimproveeconomicperformanceofenterprisesingeneral.
УченыеУкраинскогогосударственногоуниверситетапищевыхтехнологийсовместно с АО «Укрпиво», Институтоммикробиологии и вирусологии НАНУ, Научно-исследовательскиминститутомгеронтологии АМН Украины и другими учреждениями провели комплексныеисследования по разработкесовременныхтехнологийферментированныхнапитков. На основаниипроведенных в производственныхусловияхнаучно-исследовательскихработможнозначительнооптимизироватьработуотделенийчистых культур микроорганизмов, интенсифицироватьпроцесссбраживания сусла, улучшитьсанитарно-гигиеническиеусловияпроизводства и т.п.. Кроме того, использован в исследованияхсистемныйанализтехнологическихпроцессов, позволилразработатьматематическиемоделиотдельныхтехнологическихучастков и с помощьюсовременнойкомпьютернойтехникиихоптимизировать. Внедренымерысущественноулучшаютэкономическиепоказателиработыпредприятий вцелом.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2012-12-27T10:41:45Z
2012-12-27T10:41:45Z
2002
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5107
 
Language other