Ферментовані напої з оздоровчою дією
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ферментовані напої з оздоровчою дією
Fermentedbeverageswithhealthfulaction Ферментированные напитки с оздоровительным действием |
|
Creator |
Прибильський, В. Л.
Pribylskiy, V. Прибыльский, В. Л. Домарецький, В. А. Domareckij, V. Домарецький, В. А. Мисан, Г. Mysan, G. Мисан, Г. Коваленко, Н. Kovalenko, N. Коваленко, Н. Підгорський, В. С. Pidhorskyy, V. Подгорский, В. С. Григоров, Ю. Grigorov, Y. Григоров, Ю. |
|
Subject |
Ферментні напої, чиста культура мікроорганізмів,математична модель.
Enzyme drinks, pure culture of microorganisms, mathematical model. Ферментные напитки, чистая культура микроорганизмов, математическая модель. |
|
Description |
Вчені Українського державного університету харчових технологій разом з АТ «Укрпиво», Інститутом мікробіології і вірусології НАНУ, Науково-дослідним інститутом геронтології АМН України та іншими установами провели комплексні дослідження щодо розробки сучасних технологій ферментованих напоїв. На підставі проведених у виробничих умовах науково-дослідних робіт можна також значно оптимізувати робо¬ту відділень чистих культур мікроорганізмів, інтенсифі¬кувати процес зброджування сусла, поліпшити санітар¬но-гігієнічні умови виробництва тощо. Крім того, використаний у дослідженнях системний аналіз технологічних процесів, давзмогурозробитиматематичні моделі окремих технологічних ділянок і за допомогою сучасної комп'ютерної техніки їх оптимізувати. Впроваджені захо¬ди істотно поліпшують економічні показники роботи під¬приємств у цілому.ScientistsUkrainianStateUniversityofFood Technologies, togetherwith JSC "Ukrpyvo", InstituteofMicrobiologyandVirology, NationalAcademyofSciences, ResearchInstituteofGerontologyofUkraineandotheragenciesconducted a comprehensivestudyonthedevelopmentofmoderntechnologiesoffermentedbeverages. Basedontheresultsintermsofproductionresearchcansignificantlyoptimizebranchofpureculturesofmicroorganismstointensifytheprocessoffermentationofwort, improvesanitaryconditionsofproduction, etc. Alsousedintheresearchsystemanalysisprocesses, allowedtodevelopmathematicalmodels individualprocessareasandwithmoderncomputertechnologytooptimize. Implementedmeasuressubstantiallyimproveeconomicperformanceofenterprisesingeneral. УченыеУкраинскогогосударственногоуниверситетапищевыхтехнологийсовместно с АО «Укрпиво», Институтоммикробиологии и вирусологии НАНУ, Научно-исследовательскиминститутомгеронтологии АМН Украины и другими учреждениями провели комплексныеисследования по разработкесовременныхтехнологийферментированныхнапитков. На основаниипроведенных в производственныхусловияхнаучно-исследовательскихработможнозначительнооптимизироватьработуотделенийчистых культур микроорганизмов, интенсифицироватьпроцесссбраживания сусла, улучшитьсанитарно-гигиеническиеусловияпроизводства и т.п.. Кроме того, использован в исследованияхсистемныйанализтехнологическихпроцессов, позволилразработатьматематическиемоделиотдельныхтехнологическихучастков и с помощьюсовременнойкомпьютернойтехникиихоптимизировать. Внедренымерысущественноулучшаютэкономическиепоказателиработыпредприятий вцелом. |
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2012-12-27T10:41:45Z
2012-12-27T10:41:45Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5107
|
|
Language |
other
|
|