Запис Детальніше

Зміни стану водної фази збагаченого вершкового масла при зберіганні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни стану водної фази збагаченого вершкового масла при зберіганні
Изменение состояния водной фазы обогащенного сливочного масла в процесе хранения
State of the aqueous phase enriched butter during storage
 
Creator Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
 
Subject Вершкове масло, порошок із моркви, технологія збагачення, плазма масла, форми зв’язків вологи.
Сливочное масло, порошок из моркови, технология обогащения, плазма масла, формирование связей влаги.
Butter, carrot powder, technology of enrichment, butter plasma, forms of bond moisture.
 
Description Наведені результати досліджень дисперсності краплин плазми та форм зв’язків вологи водної фази вершкового масла збагаченого порошками із моркви холодного розпилювального та конвективного сушіння. Приведены результаты исследований дисперсности капель плазмы и форм связей влаги сливочного масла обогащенного порошками из моркови холодного распылительного и конвективного сушения. The results of the dispersion of butter plasma and forms of bond moisture aqueous phase of butter enriched with carrot powder cold spray and convective drying.
 
Publisher Национальный университет пищевых технологий
 
Date 2012-12-27T12:20:13Z
2012-12-27T12:20:13Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Вашека О. М. Зміни стану водної фази збагаченого вершкового масла при зберіганні / Вашека О. Н., Рашевская Т. А.// Харчові технології та біотехнології: XI Міжнародна конференція молодих вчених. Сборник материалов конференций- Казань, опубл.2010р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5121
 
Language other