Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв
Новый вид кваса позволяет интенсифицировать технологию, расширить ассортимент напитков New species of kvass allows intensify technology to expand the range of drinks |
|
Creator |
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л. Pribylskiy, V. Домарецький, В. А. Домарецкий, В. А. Domareckij, V. Космінський, Г. І. Косминский, Г. И. Kosminskiy, G. Цед, О. Цед, О. Tsed, O. Хотомцева, М. Хотомцева, М. Hotomtseva, M. Якиревич, Л. Якиревич, Л. Yakyrevych, L. |
|
Subject |
біологічно активні речовини
оздоровчі напої рослинна сировина биологически активные вещества оздоровительные напитки растительное сырье biologically active substances health drinks vegetable raw materials |
|
Description |
Мета даної роботи – вивчити можливості використання в квасному виробництві столових буряків. У першій серії дослідів визначили можливість внесення бурякового соку на стадії купажування квасу. На основі проведених досліджень розроблено й затверджено нормативно-технічну документацію квасу «Рубіновий», склад якого збагачено біологічно активними речовинами бурякового соку.
Цель данной работы - изучить возможности использования в квасном производстве столовой свеклы. В первой серии опытов определили возможность внесения свекольного сока на стадии купажирования кваса. На основе проведенных исследований разработаны и утверждены нормативно-техническую документацию кваса «Рубиновый», состав которого обогащен биологически активными веществами свекольного сока. The aim of this work - explore the possibilities of use in the production of beet kvass. In the first series of experiments determined the possibility of making beet juice kvass blending stage. Based on the research developed and approved by regulatory and technical documentation kvass "Ruby" composition is enriched with biologically active substances of beet juice. |
|
Date |
2012-12-27T13:11:50Z
2012-12-27T13:11:50Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв / В. Л. Прибильський, В. А. Домарецький, Г. Космінський, О. Цед, М. Хотомцева, Л. Якиревич // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 4. - С. 14-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129 |
|
Language |
other
|
|