Запис Детальніше

Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв
Новый вид кваса позволяет интенсифицировать технологию, расширить ассортимент напитков
New species of kvass allows intensify technology to expand the range of drinks
 
Creator Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Домарецький, В. А.
Домарецкий, В. А.
Domareckij, V.
Космінський, Г. І.
Косминский, Г. И.
Kosminskiy, G.
Цед, О.
Цед, О.
Tsed, O.
Хотомцева, М.
Хотомцева, М.
Hotomtseva, M.
Якиревич, Л.
Якиревич, Л.
Yakyrevych, L.
 
Subject біологічно активні речовини
оздоровчі напої
рослинна сировина
биологически активные вещества
оздоровительные напитки
растительное сырье
biologically active substances
health drinks
vegetable raw materials
 
Description Мета даної роботи – вивчити можливості використання в квасному виробництві столових буряків. У першій серії дослідів визначили можливість внесення бурякового соку на стадії купажування квасу. На основі проведених досліджень розроблено й затверджено нормативно-технічну документацію квасу «Рубіновий», склад якого збагачено біологічно активними речовинами бурякового соку.
Цель данной работы - изучить возможности использования в квасном производстве столовой свеклы. В первой серии опытов определили возможность внесения свекольного сока на стадии купажирования кваса. На основе проведенных исследований разработаны и утверждены нормативно-техническую документацию кваса «Рубиновый», состав которого обогащен биологически активными веществами свекольного сока.
The aim of this work - explore the possibilities of use in the production of beet kvass. In the first series of experiments determined the possibility of making beet juice kvass blending stage. Based on the research developed and approved by regulatory and technical documentation kvass "Ruby" composition is enriched with biologically active substances of beet juice.
 
Date 2012-12-27T13:11:50Z
2012-12-27T13:11:50Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв / В. Л. Прибильський, В. А. Домарецький, Г. Космінський, О. Цед, М. Хотомцева, Л. Якиревич // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 4. - С. 14-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129
 
Language other