Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності
Повышение качества хлебобулочных изделий – путь к их конкурентности Upgrading of bakery products is a way to their competitiveness |
|
Creator |
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Петришин, Н. З. Петришин, Н. З. Petryshyn, N. |
|
Subject |
Хлібобулочні вироби, хлібопекарські властивості борошна, суха пшенична клейковина, ферментні препарати.
Хлібобулочні вироби, хлібопекарські властивості борошна, суха пшенична клейковина, ферментні препарати. Bakery products, break-making properties, dry wheat gluten, enzyme preparations. |
|
Description |
В статті проведено аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від хлібопекарських властивостей борошна та створення виробів з функціональними, оздоровчими властивостями.
В статье проведен анализ современного состояния хлебопекарного производства, представлены способы повышения качества хлебобулочных изделий в зависимости от хлебопекарных свойств муки и разработка изделий с функциональными свойствами. The analysis of the state of modern bakery production is conducted in the article, presented methods of upgrading of bakery products depending on break-making properties of flour and creation of products with functional properties. |
|
Date |
2012-06-10T12:05:52Z
2012-06-10T12:05:52Z 2006 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1271
|
|
Language |
uk_UK
|
|