Запис Детальніше

Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності
Повышение качества хлебобулочных изделий – путь к их конкурентности
Upgrading of bakery products is a way to their competitiveness
 
Creator Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Петришин, Н. З.
Петришин, Н. З.
Petryshyn, N.
 
Subject Хлібобулочні вироби, хлібопекарські властивості борошна, суха пшенична клейковина, ферментні препарати.
Хлібобулочні вироби, хлібопекарські властивості борошна, суха пшенична клейковина, ферментні препарати.
Bakery products, break-making properties, dry wheat gluten, enzyme preparations.
 
Description В статті проведено аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від хлібопекарських властивостей борошна та створення виробів з функціональними, оздоровчими властивостями.
В статье проведен анализ современного состояния хлебопекарного производства, представлены способы повышения качества хлебобулочных изделий в зависимости от хлебопекарных свойств муки и разработка изделий с функциональными свойствами.
The analysis of the state of modern bakery production is conducted in the article, presented methods of upgrading of bakery products depending on break-making properties of flour and creation of products with functional properties.
 
Date 2012-06-10T12:05:52Z
2012-06-10T12:05:52Z
2006
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1271
 
Language uk_UK