Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності
Повышение качества хлебобулочных изделий – путь к их конкурентности Upgrading of bakery products is a way to their competitiveness |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Петришин, Н. З. Петришин, Н. З. Petryshyn, N. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби
хлібопекарські властивості борошна суха пшенична клейковина ферментні препарати хлібобулочні вироби хлібопекарські властивості борошна суха пшенична клейковина ферментні препарати bakery products break-making properties dry wheat gluten enzyme preparations |
|
Description |
В статті проведено аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від хлібопекарських властивостей борошна та створення виробів з функціональними, оздоровчими властивостями. В статье проведен анализ современного состояния хлебопекарного производства, представлены способы повышения качества хлебобулочных изделий в зависимости от хлебопекарных свойств муки и разработка изделий с функциональными свойствами. The analysis of the state of modern bakery production is conducted in the article, presented methods of upgrading of bakery products depending on break-making properties of flour and creation of products with functional properties. |
|
Date |
2012-12-13T15:26:24Z
2012-12-13T15:26:24Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Н. О. Фалендиш, Н. З. Петришин // Зернові продукти і комбікорми. - 2006. - № 4. - С. 36-38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4328 |
|
Language |
uk_UK
|
|