Запис Детальніше

Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності
Повышение качества хлебобулочных изделий – путь к их конкурентности
Upgrading of bakery products is a way to their competitiveness
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Петришин, Н. З.
Петришин, Н. З.
Petryshyn, N.
 
Subject хлібобулочні вироби
хлібопекарські властивості борошна
суха пшенична клейковина
ферментні препарати
хлібобулочні вироби
хлібопекарські властивості борошна
суха пшенична клейковина
ферментні препарати
bakery products
break-making properties
dry wheat gluten
enzyme preparations
 
Description В статті проведено аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від хлібопекарських властивостей борошна та створення виробів з функціональними, оздоровчими властивостями.
В статье проведен анализ современного состояния хлебопекарного производства, представлены способы повышения качества хлебобулочных изделий в зависимости от хлебопекарных свойств муки и разработка изделий с функциональными свойствами.
The analysis of the state of modern bakery production is conducted in the article, presented methods of upgrading of bakery products depending on break-making properties of flour and creation of products with functional properties.
 
Date 2012-12-13T15:26:24Z
2012-12-13T15:26:24Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Н. О. Фалендиш, Н. З. Петришин // Зернові продукти і комбікорми. - 2006. - № 4. - С. 36-38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4328
 
Language uk_UK