Медико-біологічні дослідження оздоровчого напою «Віталон»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Медико-біологічні дослідження оздоровчого напою «Віталон»
Biomedicalresearchhealthdrink "Vitalon" Медико-биологические исследования оздоровительного напитка «Виталон» |
|
Creator |
Вітряк, О. П.
Vitryak, O. Витряк, О. П. Прибильський, В. Л. Pribylskiy, V. Прибыльский, В. Л. Григоров, Ю. Г. Grigorov, Y. Григоров, Ю. Г. |
|
Subject |
активна оздоровча дія
active recreational action активное оздоровительное действие чиста культура мікроорганізмів клініко-біохімічні матеріали pure culture of microorganisms clinical and biochemical materials чистая культура микроорганизмов клинико-биохимически ематериалы |
|
Description |
Напій бродіння «Віталон», згідно нормативно-технічної документації, одержують шляхом зброджування сусла культурою мікроорганізмів Medusomycesgisevii V, до складу якої входять дріжджі ZigosaccharomycesfermentatiVта оцтовокислі бактерії AcetobacterxylinumV. Аналіз отриманих клініко-біохімічних та мікробіологічних матеріалів дозволяє визнати, що досліджуваний напій виявляє певну біологічну дію на організм людини, сприяє поліпшенню його функціонального стану, зокрема мікробної флори кишечнику, нормалізує його діяльність і не має при цьому побічного негативного ефекту. Результати досліджень дозволяють зробити висновок про його активну оздоровчу дію.Drinkfermentation "Vitalon" accordingtotechnicalstandards, producedbyfermentationofwortculturemicroorganismsMedusomycesgisevii V, whichincludesyeastZigosaccharomycesfermentati V andaceticacidbacteriaAcetobacterxylinum V. Analysisofclinical, biochemicalandmicrobiologicalmaterialsallowstorecognizethatthestudyreveals a certainbeveragebiologicaleffectonthehumanbody, improvesitsfunctionalstate, includingmicrobialfloraofthegut, normalizeitsoperationsandhasthusadversesideeffects. Studiessuggesthisactiverecreationalaction. Напиток брожения «Виталон», согласнонормативно-техническойдокументации, получаютпутемсбраживания сусла культуроймикроорганизмовMedusomycesgisevii V, в состав которойвходятдрожжиZigosaccharomycesfermentati V и уксуснокислыебактерииAcetobacterxylinum V. Анализполученныхклинико-биохимических и микробиологическихматериаловпозволяетпризнать, чтоисследуемый напиток проявляетопределеннуюбиологическоедействие на организмчеловека, способствуетулучшениюегофункциональногосостояния, в частностимикробнойфлорыкишечника, нормализуетегодеятельность и не имеет при этомпобочногоотрицательногоэффекта. Результатыисследованийпозволяютсделатьвывод о егоактивнойоздоровительноедействие.
|
|
Date |
2012-12-28T08:49:46Z
2012-12-28T08:49:46Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вітряк, О. П. Медико-біологічні дослідження оздоровчого напою «Віталон» / О. П. Вітряк, В. Л. Прибильський, Ю. Г. Григоров // Наукові праці УДУХТ. - К., 2001. - № 10. - С. 9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5151 |
|
Language |
other
|
|