Запис Детальніше

Медико-біологічні дослідження оздоровчого напою «Віталон»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Медико-біологічні дослідження оздоровчого напою «Віталон»
Biomedicalresearchhealthdrink "Vitalon"
Медико-биологические исследования оздоровительного напитка «Виталон»
 
Creator Вітряк, О. П.
Vitryak, O.
Витряк, О. П.
Прибильський, В. Л.
Pribylskiy, V.
Прибыльский, В. Л.
Григоров, Ю. Г.
Grigorov, Y.
Григоров, Ю. Г.
 
Subject активна оздоровча дія
active recreational action
активное оздоровительное действие
чиста культура мікроорганізмів
клініко-біохімічні матеріали
pure culture of microorganisms
clinical and biochemical materials
чистая культура микроорганизмов
клинико-биохимически ематериалы
 
Description Напій бродіння «Віталон», згідно нормативно-технічної документації, одержують шляхом зброджування сусла культурою мікроорганізмів Medusomycesgisevii V, до складу якої входять дріжджі ZigosaccharomycesfermentatiVта оцтовокислі бактерії AcetobacterxylinumV. Аналіз отриманих клініко-біохімічних та мікробіологічних матеріалів дозволяє визнати, що досліджуваний напій виявляє певну біологічну дію на організм людини, сприяє поліпшенню його функціонального стану, зокрема мікробної флори кишечнику, нормалізує його діяльність і не має при цьому побічного негативного ефекту. Результати досліджень дозволяють зробити висновок про його активну оздоровчу дію.Drinkfermentation "Vitalon" accordingtotechnicalstandards, producedbyfermentationofwortculturemicroorganismsMedusomycesgisevii V, whichincludesyeastZigosaccharomycesfermentati V andaceticacidbacteriaAcetobacterxylinum V. Analysisofclinical, biochemicalandmicrobiologicalmaterialsallowstorecognizethatthestudyreveals a certainbeveragebiologicaleffectonthehumanbody, improvesitsfunctionalstate, includingmicrobialfloraofthegut, normalizeitsoperationsandhasthusadversesideeffects. Studiessuggesthisactiverecreationalaction. Напиток брожения «Виталон», согласнонормативно-техническойдокументации, получаютпутемсбраживания сусла культуроймикроорганизмовMedusomycesgisevii V, в состав которойвходятдрожжиZigosaccharomycesfermentati V и уксуснокислыебактерииAcetobacterxylinum V. Анализполученныхклинико-биохимических и микробиологическихматериаловпозволяетпризнать, чтоисследуемый напиток проявляетопределеннуюбиологическоедействие на организмчеловека, способствуетулучшениюегофункциональногосостояния, в частностимикробнойфлорыкишечника, нормализуетегодеятельность и не имеет при этомпобочногоотрицательногоэффекта. Результатыисследованийпозволяютсделатьвывод о егоактивнойоздоровительноедействие.
 
Date 2012-12-28T08:49:46Z
2012-12-28T08:49:46Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Вітряк, О. П. Медико-біологічні дослідження оздоровчого напою «Віталон» / О. П. Вітряк, В. Л. Прибильський, Ю. Г. Григоров // Наукові праці УДУХТ. - К., 2001. - № 10. - С. 9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5151
 
Language other