Вивчення можливості висушування квасної комбінованої закваски
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення можливості висушування квасної комбінованої закваски
Considerdryingkvasscombinationstarter Изучениевозможностивысушиваниякваснойкомбинированной закваски |
|
Creator |
Прибильський, В. Л.
Pribylskiy, V. Прибыльский, В. Л. Антонюк, Т. А. Antonyuk, T. A. Антонюк, Т. А. Малежик, І. Ф. Malezhik, I. Малежик, И. Ф. Дубковецький, І. В. Dubkoveckiy, I. Дубковецкий, И. В. |
|
Subject |
ферментний препарат
перегонка зернова барда enzyme preparation distillation distillers grain ферментный препарат перегонка зерновая барда |
|
Description |
Для проведення досліджень передбачалось приготування замісу із зерна пшениці визначеної крохмалистості із заміною води на 25, 50, 75 % фільтратом зернової барди, його розварювання за низькотемпературною схемою з використанням ферментного препарату Термаміл - 120 L для розрідження середовища, подальше оцукрення затору ферментним препаратом Сан Супер - 240 L, зброджування сусла та його перегонка. Проведені дослідження якості дистилятів бражок показали, що після перших двох циклів застосування фільтрату барди вміст в них таких домішок як альдегіди, вищі спирти та ефіри суттєво не змінювався у порівнянню з контролем в усіх дослідних зразках. For research envisaged making dough from wheat certain krohmalystosti with replacement water for 25, 50, 75% of the filtrate grain bards, his cooking at low temperature scheme using enzyme Termamil - 120 L for dilution protection, further otsukrennya mash enzyme preparation Sao Super - 240 L, it must fermentation and distillation. The research quality distillates brazhok showed that after the first two cycles of leachate bards content of impurities such as aldehydes, higher alcohols and esters did not change significantly compared to control in all samples. Для проведения исследований предполагалось приготовления замеса из зерна пшеницы определенной крахмалистости с заменой воды на 25, 50, 75% фильтратом зерновой барды, его разваривания по низкотемпературной схеме с использованием ферментного препарата термамил - 120 L для разжижения среды, дальнейшее осахаривания затора ферментным препаратом Сан Супер - 240 L, сбраживание сусла и его перегонка. Проведенные исследования качества дистиллятов бражок показали, что после первых двух циклов применения фильтрата барды содержание в них таких примесей как альдегиды, высшие спирты и эфиры существенно не менялся в сравнению с контролем во всех опытных образцах. |
|
Date |
2012-12-28T09:02:51Z
2012-12-28T09:02:51Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Прибильський В. Л. Вивчення можливості висушування квасної комбінованої закваски / В. Л. Прибильський, Т. А. Антонюк, І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький // Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення : VII Міжнародна
науково-технічна конференця, 23—25 жовт. 2001 р. : К., 2001. - № 10. Ч. 2. С. 13-14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5154 |
|
Language |
other
|
|