Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)
 
Creator Золотухіна, І.В.
 
Subject План 2014
 
Description Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Золотухіна І.В. – Х.: ХНАМГ, 2014
 
Date 2012-01-02
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/28150/1/2014%20%D0%97%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%82%D1%83%D1%85%D1%96%D0%BD%D0%B0%20%D0%9C%D0%92%20%D0%9B%D0%A0%20%D0%86%D0%BD%D0%BE%D0%B2%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%20%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%20%D1%97%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%B4%D0%BD.doc
Золотухіна, І.В. (2012) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/28150/