Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологія готельної справи" для студентів 2-го та 3 курсів денної та заочної форм навчання напряму піднготовки 6.140103 - "Туризм")

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологія готельної справи" для студентів 2-го та 3 курсів денної та заочної форм навчання напряму піднготовки 6.140103 - "Туризм")
 
Creator Стешенко, О.Д.
 
Subject План 2014
 
Date 2012-01-02
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/28144/1/2013%20%D0%A1%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%9C%D0%92%20%D0%9A%D0%9F%206%20%D0%A2%D0%A3%D0%A0%20%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F%20%D0%B3%D0%BE%D1%82%20%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%20%D0%B4%D0%BD.doc
Стешенко, О.Д. (2012) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологія готельної справи" для студентів 2-го та 3 курсів денної та заочної форм навчання напряму піднготовки 6.140103 - "Туризм"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/28144/