Запис Детальніше

Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 (6.140103) «Туризм»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 (6.140103) «Туризм»).
 
Creator Усіна, А.І.
Баландіна, І.С.
 
Subject Технология ресторанного дела
 
Date 2012
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/28192/1/2011.%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20%D0%9C%D0%92%20%D0%B4%D0%BE%20%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%20%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%8F%D1%87%D1%96%20%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%97.pdf
Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2012) Методичні вказівки до лабораторного заняття «Моделювання організаційно-обслуговуючих систем в закладах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Технологія повсякденного обслуговування» з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ» (для студентів 3, 4 курсів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 (6.140103) «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/28192/