Запис Детальніше

Особливості змін пероксидного окиснення ліпідів та окисної модифікації білків у крові та печінці в статевозрілих щурів із різним типом ацетилювання при інтоксикації марганцю хлоридом

Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості змін пероксидного окиснення ліпідів та окисної модифікації білків у крові та печінці в статевозрілих щурів із різним типом ацетилювання при інтоксикації марганцю хлоридом
 
Creator Петринич, Володимир Володимирович
 
Subject ацетилювання
марганцю хлорид
окиснювальна модифікація білків
пероксидне окиснення ліпідів
антиоксидантний захист
 
Description Вивчено показники пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ), антиоксидантного захисту (АОЗ) й окиснювальної модифікації білків (ОМБ) в крові та печінці в статевозрілих щурів за умов підгострого впливу марганцю хлориду з урахуванням
типу ацетилювання та дози уведення. Встановлено, що більш виразні зміни ПОЛ, АОЗ та ОМБ у крові та печінці щурів при уведенні порогових та надпорогових доз марганцю хлориду спостерігаються у тварин із „швидким” типом ацетилювання.
Кафедра анестезіології та реаніматології
 
Date 2012-12-10T17:48:21Z
2012-12-10T17:48:21Z
2012
 
Type Article
 
Identifier УДК 616.15+616.36]-06:616-099:546.711-019
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4519
 
Language other
 
Format application/pdf