Спосіб активації пресованих дріжджів (Деклараційний патент на винахід № 53447)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб активації пресованих дріжджів (Деклараційний патент на винахід № 53447)
Способ активации прессованных дрожжей (Патент на изобретение № 53447) Method of activation of pressed yeast (Патент на изобретение № 53447) |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. |
|
Subject |
активація
активация activation дріжджі пресовані пивні соєвий концентрат дрожжи прессованные пивные соевый концентрат pressed yeast brewer concentrate of soybean |
|
Description |
Запропоновано спосіб активації пресованих дріжджів за рахунок внесення у суміш для активації препарату з пивних дріжджів та білкового концентрату сої. Предложен способ активации прессованных дрожжей за счет внесения в смесь для активации препарата из пивных дрожжей и белкового концентрата сои. Proposed method of activation of pressed yeast at the expense of making the mixture for activation of the product of brewer's yeast and protein concentrate of soybean.
|
|
Date |
2013-01-14T07:36:10Z
2013-01-14T07:36:10Z 2003 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 53447 А, МПК7 C12N1/16 Спосіб активації пресованих дріжджів / Арсеньєва Л. Ю., Махинько В. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № 2002054393 ; заявл. 29.05.2002 ; опубл. 15.01.2003. Бюл. № 1, 2003 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5192 |
|
Language |
uk_UK
|
|