Запис Детальніше

Effect of gums influence on the quality of bread made with flour of poor technological properties

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Effect of gums influence on the quality of bread made with flour of poor technological properties
Вплив камедей на якість хліба з борошна з низькими технологічними властивостями
Влияние камедей на качество хлеба с низкими технологическими свойствами
 
Creator Palyvoda, S.
Паливода, С. Д.
Паливода, С. Д.
Yurchak, V.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Holikova (Yevseienko), T.
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
 
Subject gums of herbal origin
камеді рослинного походження
камеди растительного происхождения
wheat flour
quality of bread
пшеничне борошно
якість хліба
пшеничная мука
качество хлеба
 
Description The addition of herbal origin in quantity of 0,25 – 0,5 % to the weight of flour increase structure of bread pores, elasticity of bread and volume. Tara gum has best positive impact to the bread quality. In case of poor flour with strong gluten bread with gums exerted best quality. Внесення камедей рослинного походження в кількості 0,25 – 0,5 % до маси борошна поліпшує структуру пористості, еластичність і об’єм хліба. Камедь дерева тара в більшій мірі сприяє поліпшенню якості хліба. У разі застосування хлібопекарського борошна погіршеної якості з міцною клейковиною внесення камедей підвищує якість хліба. Внесение камедей растительного происхождения в количестве 0,25 – 0,5 % к массе муки улучшает структуру пористости, эластичность и объем хлеба. Камедь дерева тара в большей степени способствует улучшению качества хлеба. В случае использования муки со сниженными технологическими свойствами с сильной клейковиной внесение камедей повышает качество хлеба.
 
Date 2013-01-14T07:39:54Z
2013-01-14T07:39:54Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Palyvoda, S. Effect of gums influence on the quality of bread made with flour of poor technological properties / S. Palyvoda, V. Yurchak, T. Holikova // ISEKI Food 2011: Bridging training and Research for Industry and the Wider Community, 2-nd International ISEKI Food Conference, August 31th - September 2nd 2011. - Milan, Italy. - P. 166.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
 
Language en