Запис Детальніше

Гигроскопическая способность взорванных круп

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гигроскопическая способность взорванных круп
Гігроскопічна здатність підірваних круп
Absorbent capacity blown cereals
 
Creator Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Костенюк, Н. Н.
Костенюк, Н. М.
Kosteniuk, N.
Острик, А. С.
Острик, А. С.
Ostryk, A.
Цирик, Н. А.
Цирик, Н. А.
Tsyryc, N.
Филиппова, Е. В.
Філіпова, О. В.
Filippova, O.
 
Subject гигроскопичность
гігроскопічність
hygroscopicity
гидрофильность
изотермы
сорбция
десорбция
гідрофільність
ізотерми
сорбція
десорбція
hydrophilicity
isotherms
sorption
desorption
 
Description Статья посвящена исследованию гигроскопической способности и гидрофильности взорванных круп с целью их хранения. Приведены и проанализированы изотермы сорбции и десорбции. Стаття присвячена дослідженню гігроскопічної здатності та гідрофільності підірваних круп з метою їх зберігання. Наведено та проаналізовано ізотерми сорбції та десорбції. The article deals with the ability of hygroscopic and hydrophilic blown cereals in order to store them. Presented and analyzed sorption and desorption isotherms.
 
Publisher Пищевая технология
 
Date 2013-01-14T07:45:12Z
2013-01-14T07:45:12Z
1987
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. Н. Гигроскопическая способность взорванных круп / А. Н. Дорохович, Н. Н. Костенюк, А. С. Острик, Н. А. Цирик, Е. В. Филиппова // Пищевая технология – 1987. – №4 - С. 39-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5199
 
Language other
 
Relation № 4;С. 39-41