Использование антиадгезионной картона при выпечке бисквитного полуфабриката
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование антиадгезионной картона при выпечке бисквитного полуфабриката
Використання антиадгезійного картону при випіканні бісквітного напівфабрикату The use of anti-adhesive cardboard baking biscuit half-finished product |
|
Creator |
Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Бондаренко, Е. Г. Бондаренко, Є. Г. Bondarenko, E. |
|
Subject |
Адгезия, антиадгезионный картон, бисквит, тепловой поток, кривые кинетики.
Адгезія, антиадгезійний картон, бісквіт, тепловий потік, криві кінетики. Adhesion, anti-adhesive paper, sponge, heat flow, the kinetics curves. |
|
Description |
Статья посвящена исследованию процессов приготовления бисквитного полуфабриката различной массы и установлению конца выпечки и определение количества необходимого тепла. Приведены и проанализированы температурные кривые в различных слоях бисквитного полуфабриката. Стаття присвячена дослідженню процесів випікання бісквітного напівфабрикату різної маси та встановленню кінця випікання і визначення кількості необхідного тепла. Наведено та проаналізовано температурні криві в різних шарах бісквітного напівфабрикату. The article deals with semi-finished biscuit cooking processes of various masses and setting the end of baking and the definition of the right heat. Presented and analyzed temperature curves in the different layers of sponge semi-product.
|
|
Publisher |
Пищевая технология
|
|
Date |
2013-01-14T07:49:51Z
2013-01-14T07:49:51Z 1980 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5204
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№ 5;С. 114-116
|
|