Запис Детальніше

Использование антиадгезионной картона при выпечке бисквитного полуфабриката

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование антиадгезионной картона при выпечке бисквитного полуфабриката
Використання антиадгезійного картону при випіканні бісквітного напівфабрикату
The use of anti-adhesive cardboard baking biscuit half-finished product
 
Creator Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Бондаренко, Е. Г.
Бондаренко, Є. Г.
Bondarenko, E.
 
Subject Адгезия, антиадгезионный картон, бисквит, тепловой поток, кривые кинетики.
Адгезія, антиадгезійний картон, бісквіт, тепловий потік, криві кінетики.
Adhesion, anti-adhesive paper, sponge, heat flow, the kinetics curves.
 
Description Статья посвящена исследованию процессов приготовления бисквитного полуфабриката различной массы и установлению конца выпечки и определение количества необходимого тепла. Приведены и проанализированы температурные кривые в различных слоях бисквитного полуфабриката. Стаття присвячена дослідженню процесів випікання бісквітного напівфабрикату різної маси та встановленню кінця випікання і визначення кількості необхідного тепла. Наведено та проаналізовано температурні криві в різних шарах бісквітного напівфабрикату. The article deals with semi-finished biscuit cooking processes of various masses and setting the end of baking and the definition of the right heat. Presented and analyzed temperature curves in the different layers of sponge semi-product.
 
Publisher Пищевая технология
 
Date 2013-01-14T07:49:51Z
2013-01-14T07:49:51Z
1980
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5204
 
Language other
 
Relation № 5;С. 114-116