Определение послойных эффективных коэффициентов теплопроводности при выпечке бисквитного полуфабриката
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Определение послойных эффективных коэффициентов теплопроводности при выпечке бисквитного полуфабриката
Визначення пошарових ефективних коефіцієнтів теплопровідності при випіканні бісквітного напівфабрикату Determination of the effective thermal conductivity of fibrewise baking biscuit half-finished product |
|
Creator |
Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Тарапон, В. А. Тарапон, В. А. Tarapon, V. Бондаренко, Е. Г. Бондаренко, Є. Г. Bondarenko, E. Мурсакулова, Ф. В. Мурсакулова, Ф. В. Mursakulova, F. |
|
Subject |
физико-химические процессы
теплоперенос коэффициент температурное поле бисквитный полуфабрикат фізико-хімічні процеси теплоперенесення коефіцієнт температурне поле бісквітний напівфабрикат physico-chemical processes heat transfer coefficient temperature fild sponge cake mix |
|
Description |
Статья посвящена исследованию процесса внутреннего теплопереноса при выпечке бисквита, за счет совместного использования методов физического и математического моделирования. Стаття присвячена дослідженню процесу внутрішнього теплопереносу під час випікання бісквіту, за рахунок сумісного використання методів фізичного і математичного моделювання. The article deals with the process of internal heat when baking biscuits, through sharing of physical and mathematical modeling.
|
|
Date |
2013-01-14T07:49:41Z
2013-01-14T07:49:41Z 1984 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. Н. Определение послойных эффективных коэффициентов теплопроводности при выпечке бисквитного полуфабриката / А. Н. Дорохович, В. А. Тарапон, Е. Г. Бондаренко, Ф. В. Мурсакулова // Известия вузов. Пищевая технология. - 1984. - № 2. - С. 69-71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203 |
|
Language |
other
|
|