Запис Детальніше

Определение послойных эффективных коэффициентов теплопроводности при выпечке бисквитного полуфабриката

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Определение послойных эффективных коэффициентов теплопроводности при выпечке бисквитного полуфабриката
Визначення пошарових ефективних коефіцієнтів теплопровідності при випіканні бісквітного напівфабрикату
Determination of the effective thermal conductivity of fibrewise baking biscuit half-finished product
 
Creator Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Тарапон, В. А.
Тарапон, В. А.
Tarapon, V.
Бондаренко, Е. Г.
Бондаренко, Є. Г.
Bondarenko, E.
Мурсакулова, Ф. В.
Мурсакулова, Ф. В.
Mursakulova, F.
 
Subject физико-химические процессы
теплоперенос
коэффициент
температурное поле
бисквитный полуфабрикат
фізико-хімічні процеси
теплоперенесення
коефіцієнт
температурне поле
бісквітний напівфабрикат
physico-chemical processes
heat transfer coefficient
temperature fild
sponge cake mix
 
Description Статья посвящена исследованию процесса внутреннего теплопереноса при выпечке бисквита, за счет совместного использования методов физического и математического моделирования. Стаття присвячена дослідженню процесу внутрішнього теплопереносу під час випікання бісквіту, за рахунок сумісного використання методів фізичного і математичного моделювання. The article deals with the process of internal heat when baking biscuits, through sharing of physical and mathematical modeling.
 
Date 2013-01-14T07:49:41Z
2013-01-14T07:49:41Z
1984
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. Н. Определение послойных эффективных коэффициентов теплопроводности при выпечке бисквитного полуфабриката / А. Н. Дорохович, В. А. Тарапон, Е. Г. Бондаренко, Ф. В. Мурсакулова // Известия вузов. Пищевая технология. - 1984. - № 2. - С. 69-71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203
 
Language other