Взорванные крупы – новый вид нетрадиционного сырья в кондитерском производстве
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Взорванные крупы – новый вид нетрадиционного сырья в кондитерском производстве
Взірвані крупи – новий вид нетрадиційної сировини в кондитерській промисловості Blown cereals - a new kind of non-traditional materials in the confectionery industry |
|
Creator |
Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Острик, А. С. Острик, А. С. Ostryk, А. Цирик, Н. А. Цирик, Н. А. Tsyryc, N. |
|
Subject |
крупы
нетрадиционная сырье белок гидролиз крупи нетрадиційна сировина білок гідроліз groat alternative raw protein hydrolysis |
|
Description |
Статья посвящена исследованию процесса взрывания пшеничной и рисовой круп. Исследовалась атакуемость белка взорванных и не взорванных пшеничной и рисовой круп. Стаття присвячена дослідженню процесу підривання пшеничної та рисової круп. Досліджувалась атакуємість білка підірваних і не підірваних пшеничної та рисової круп. The article deals with the process of explosion of wheat and rice cereals. Studied to attack of protein of blown and no blown wheat and rice cereals.
|
|
Date |
2013-01-14T07:49:19Z
2013-01-14T07:49:19Z 1987 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. Н. Взорванные крупы – новый вид нетрадиционного сырья в кондитерском производстве // А. Н. Дорохович, А. С. Острик, Н. А. Цирик // Пищевая технология. – 1987. - № 2. С. 34-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5200 |
|
Language |
other
|
|