Запис Детальніше

Отримання композиційних харчових натуральних ароматизаторів із ефірної олії кропу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Отримання композиційних харчових натуральних ароматизаторів із ефірної олії кропу
Получение композиционных пищевых натуральных ароматизаторов с эфирного масла укропа
Production of food compositive natural flavourings out of the dill essential oil
 
Creator Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В.
Chepel, N.
Фролова, Н. Е.
Фролова, Н. Э.
Frolova, N.
Усенко, В. О.
Усенко, В. А.
Usenko, V.
 
Subject Ефірна олія, харчові, натуральні ароматизатори, фракції вакуумного переганяння, математичне моделювання, симплекс-метод, симплекс-матриця, цільова функція.
Эфирное масло, пищевые, натуральные ароматизаторы, фракции вакуумной перегонки, математическое моделирование, симплекс-метод, симплекс-матрица, целевая функция.
Essential oil, food, natural flavourings, vacuum distillation fractions, mathematical modeling, simplex method, simplex matrix, objective function.
 
Description У статті запропоновано отримання харчових натуральних ароматизаторів з однієї ефірної олії з використанням симплекс-методу математичного моделювання, що дозволить одержати нові аромати з поширених ароматичних джерел. В статье предложено получения пищевых натуральных ароматизаторов с одного эфирного масла с использованием симплекс-метода математического моделирования, что позволит получить новые ароматы из распространенных ароматических источников. Article suggests obtaining the food natural flavorings out of the one essential oil using the mathematical simplex method modeling that will provide new flavorings out of the common aromatic sources.
 
Publisher Збірник наукових праць ДоНУЕТ
 
Date 2013-01-14T09:11:31Z
2013-01-14T09:11:31Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5243
 
Language uk_UK
 
Relation Випуск 25;;С. 47-53