Запис Детальніше

Проблеми розвитку харчової промисловості України в сучасних умовах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми розвитку харчової промисловості України в сучасних умовах
Проблемы развития пищевой промышленности Украины в современных условиях
Transnational corporations as new players in the global market
 
Creator Швед, Т. В.
Швед, Т. В.
Shved, T. V.
 
Subject харчова промисловість
матеріально-технічна база
якість продукції
інвестиції
пищевая промышленность
материально-техническая база
качество продукции
инвестиции
food industry
material and technical base
the quality of products
investments
 
Description В даній статті розглядаються проблеми розвитку харчової промисловості в Україні. Застарілість матеріально-технічної бази та низький рівень якості продукції ставить перед державою та суспільством необхідність вибору та застосування дієвих засобів впливу. У зв’язку з цим, дослідження означених питань набуває особливої актуальності.
В данной статье рассматриваются проблемы развития пищевой промышленности в Украине. Устарелость материально-технической базы и низкий уровень качества продукции ставит перед государством и обществом необходимость выбора и применения действенных способов воздействия. В связи с этим, исследования указанных вопросов приобретает особую актуальность.

This article is about the one of the main problems of food industry in modern terms in Ukraine. The ramshackleness of material and technical base and low level of quality of products increase the necessity of government regulation.
 
Date 2013-01-14T09:06:05Z
2013-01-14T09:06:05Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Швед, Т. В. Проблеми розвитку харчової промисловості України в сучасних умовах / Т. В. Швед // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 31. – С. 108-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5242
 
Language other