Запис Детальніше

Вплив діяльності транснаціональних корпорацій на національні економіки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив діяльності транснаціональних корпорацій на національні економіки
Влияние деятельности транснациональных корпораций на национальные экономики
The influence of transnational corporations on the national economy
 
Creator Нікітіна, Т. А.
Никитина, Т. А.
Nikitina, T.
 
Subject глобалізація
транснаціональні корпорації
інфраструктурний сектор економіки
країни з трансформаційною економікою
глобализация
транснациональные корпорации
инфраструктурный сектор экономики
страны с трансформационной экономикой
globalization
transnational corporations
infrastructure sector
countries with transitional economies
 
Description У статті досліджено вплив транснаціональних корпорацій на національні економіки, зокрема країни що розвиваються, та з трансформаційною економікою. Виявлено основні наслідки впливу транснаціонального капіталу, як невід’ємної частини процесу глобалізації, на національні економіки, і, зокрема, на розвиток інфраструктурного сектору в країнах з трансформаційною економікою та тих, що розвиваються.
В статье исследовано влияние транснациональных корпораций на национальные экономики, в частности развивающиеся страны, и с трансформационной экономикой. Выявлены основные последствия влияния транснационального капитала, как неотъемлемой части процесса глобализации, на национальные экономики, и, в частности, на развитие инфраструктурного сектора в странах с трансформационной экономикой и развивающихся.
The article examines the impact of transnational corporations on the national economy, in particular to developing countries and transitional economies. The basic effects of transnational capital, as an integral part of the process of globalization, the national economy, and in particular on the development of infrastructure sector in countries with transitional economies and those developing countries.
 
Date 2013-01-15T09:29:14Z
2013-01-15T09:29:14Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Нікітіна, Т. А. Вплив діяльності транснаціональних корпорацій на національні економіки / Т. А. Нікітіна // Актуальні проблеми розвитку підприємницької діяльності в Україні. - 2009. - Вип. 9. - С. 11-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5336
 
Language other