Суміші для засолювання м’ясних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Суміші для засолювання м’ясних виробів
Смеси для засолки мясных изделий Mixes for salting meat products |
|
Creator |
Клименко, М. М.
Клименко, М. Н. Klimenko, M. Кишенько, І. І. Кишенько, И. И. Kishenko, I. Фоменко, В. В. Фоменко, В. В. Fomenko, V. Гащук, О. І. Гащук, А. И. Haschuk, O. |
|
Subject |
солені м’ясні вироби
соленые мясные изделия pickled Meat products суміш ортофосфатів натрію та калію вологозв’язувальна здатність регулювання рівня рН екструзійний рис смесь ортофосфатов натрия и калия вологозвьязувальна способность регулирование уровня рН mixture of sodium and potassium orthophosphates adjust the pH extrusion rice |
|
Description |
В статті наведено результати дослідження сумішей для соління з метою створення кращих умов для зв'язування вологи, забезпечення доброго збереження готового продукту та регулювання рівня рН солених м'ясних продуктів. Розроблена суміш для соління включає кухонну сіль, нітрит натрію та суміш ортофосфатів натрію та калію. Крім того композиція додатково вміщує в якості емульгуючої речовини - екструзійний рис. В статье приведены результаты исследования смесей для соления с целью создания лучших условий для связывания влаги, обеспечения хорошего сохранения готового продукта и регулирования уровня рН соленых мясных продуктов. Разработанная смесь для соления включает поваренную соль, нитрит натрия и смесь ортофосфатов натрия и калия. Кроме того композиция дополнительно содержит в качестве эмульгирующего вещества - экструзионный рис. The paper presents the results of studies of mixtures for pickles in order to create better conditions for binding moisture, good preservation of the finished product and adjusting the pH level of salty meat. Designed to blend pickles includes table salt, sodium nitrite and sodium orthophosphates mixture and potassium. Besides composition additionally contains as emulsifying agents - extruded rice. |
|
Date |
2013-01-15T10:54:56Z
2013-01-15T10:54:56Z 2000 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Суміші для засолювання м'ясних виробів / М. М.Клименко, І. І. Кишенько, В. В. Фоменко, О. І. Гащук // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : Матеріали VI Міжнар. наук.-техн. конф . – К.: УДУХТ, 2000.– Ч.2. – С. 91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5360 |
|
Language |
other
|
|