Спосіб визначення стабільності м’ясних емульсій (Деклараційний патент на винахід № 34100 А)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб визначення стабільності м’ясних емульсій (Деклараційний патент на винахід № 34100 А)
Способ определения стабильности мясных эмульсий (Декларационный патент на изобретение № 34100 А) Method of determining the stability of meat emulsions (Patent for invention № 34100 A) |
|
Creator |
Клименко, М. М.
Клименко, М. Н. Klimenko, M. Кишенько, І. І. Кишенько, И. И. Kishenko, I. Гащук, О. І. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. Гащук, А. И. Haschuk, O. |
|
Subject |
варені емульсовані м'ясопродукти
вареные эмульсированные мясопродукты emulsion cooked meat products стабільність м’ясна емульсія стабильность мясная эмульсия stability meat emulsions |
|
Description |
Спосіб визначення стабільності м’ясних емульсій, який включає зважування проби, витримування на водяній бані при температурі 68-70 °С, протягом 25-35 хв., виймання з неї, відрізняється тим, що пробу розміщують у приладі для визначення стабільності м’ясних емульсій з послідуючим нормованим додаванням води, зніманням показника приладу і проведенням розрахунку. Способ определения стабильности мясных эмульсий, который включает взвешивания пробы, выдержки на водяной бане при температуре 68-70°С в течение 25-35 мин., извлечение из нее, отличается тем, что пробу помещают в приборе для определения стабильности мясных эмульсий с последующим нормированным добавлением воды, снятием показателя прибора и проведением расчета. Method of determining the stability of meat emulsions, which includes weighing the sample, holding a water bath at a temperature of 68-70 ° C for 25-35 min., Removing from it, wherein the sample is placed in the device to determine the stability of the meat emulsion normalized subsequent addition of water, or shooting the instruments and calculations. |
|
Date |
2013-01-15T11:10:52Z
2013-01-15T11:10:52Z 2001 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Спосіб визначення стабільності м’ясних емульсій : дек. пат. 34100 UA: МПК 6 G01 N25/56 / Клименко М. М., Кишенько І. І., Гащук, О. І., Гапченко, О. В.,; заявник і патентовласник Нац. ун-т. харч. техн. - № 99063035 ; заявл. 02.06.99 ; опубл. 15.02.01, Бюл. № 1. - 3 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5362 |
|
Language |
other
|
|