Запис Детальніше

The red beets' cryo powder additive's effect on the nanostructure and quality of butter

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The red beets' cryo powder additive's effect on the nanostructure and quality of butter
Влияния добавки из криопорошке красной свеклы на наноструктуру и качество сливочного масла
Вплив добавок із кріопорошку червоного буряка на наноструктуру і якість вершкового масла
 
Creator Ivanov, S.
Иванов, С. В.
Іванов, С. В.
Rashevska, T.
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
 
Subject мікро- і наноструктура
микро- и наноструктура
micro- and nanostructure
кріопорошок
криопорошок
cryo powder
вершкове масло
сливочное масло
butter
функціональні властивості вершкового малса
функциональные свойства масла
butter's functional properties
 
Description The studying of the butter's nanostructure with red beet's cryo powder and its influence on product's quality. It was established that the addition of a small amount of red beet cryo powder helps to reduce the elements in the nanoscopic range. The mechanism of butter's cellular nanostructures' forming was proposed. The research results can serve as a theoretical basis for the creation of nanotechnology functional types of butter and other FoodДослідження наноструктури масла з кріопорошком червоного буряка та його вплив на якість продукту. Установлено, що додавання частинок кріопорошку червоного буряка зменшує елементи в маслі до нанорівня. Запропонований механізм самоорганізації наноструктури вершкового масла. Результати дослідження можуть слугувати теоретичною основою для створення нанотехнологій функціональних продуктів як для масла, так і для інших продуктів. Исследование наноструктуры сливочного масла с криопорошком из красной свеклы и его влияние на качество продукта. Установлено, что добавление частичек криопорошка красной свеклы уменьшает елементы в масле до наноуровеня. Предложен механизм самоорганизации наноструктуры масла. Результаты иследований могут служить теоретической базой для создания нанотехнологии функциональных продуктов как для масла, так и для других продуктов.
 
Date 2013-01-16T07:56:45Z
2013-01-16T07:56:45Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Ivanov, S. The red beets' cryo powder additive's effect on the nanostructure and quality of butter / S. Ivanov, T. Rashevska // Functional Food Components in Health and Disease. Science and Practice : The 9th International Conference Proceedings, August 16-18 2011 : abstracts of talks. - 2011.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5390