Запис Детальніше

Спосіб виробництва сироваткового напою «Квасний»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва сироваткового напою «Квасний»
Способ производства сывороточного напитка «Квасной»
Method of production whey drink "Kvasniy"
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
 
Subject концентрат квасного сусла
концентрат квасного сусла
kvass wort concentrate
закваска
закваска
yeast
харчові волокна
пищевые волокна
dietary fiber
молочна сироватка
молочная сыворотка
whey
 
Description Спосіб виробництва сироваткового напою, який включає запарювання солоду, розмішування, охолодження з періодичним перемішуванням, очищення від осаду, внесення закваски, розмішування, бродіння, охолоджування, відстоювання та фасування, який відрізняється тим, що перед охолодженням складають суміш з сухих солоду та молочної сироватки в співвідношенні 1 : (2,1-2,5) в кількості 8-10 % від загальної маси напою, потім проводять відновлення водою при 35…45 °С з підвищенням температури до 75...80 °С/ Способ производства сывороточного напитка, который включает запаривание солода, размешивание, охлаждение с периодическим перемешиванием, очистку от осадка, внесение закваски, размешивание, брожение, охлаждение, отстаивание и фасовку, который отличается тем, что перед охлаждением составляют смесь из сухих солода и молочной сыворотки в соотношении 1: (2,1-2,5) в количестве 8-10% от общей массы напитка, затем проводят восстановление водой при 35 ... 45 ° С с повышением температуры до 75 ... 80 ° С.Method of manufacturing whey drink which includes brewing malt, stirring, cooling with periodic mixing, cleaning of the sediment, making yeast, mixing, fermentation, cooling, settling and packing, which is characterized in that cooling to form a mixture of malt and dry whey in ratio of 1: (2,1-2,5) in the amount of 8-10% of the total weight of the drink, then spend restoring water at 35 ... 45 ° C with increasing temperature up to 75 ... 80 ° C.
 
Publisher Патент на корисну модель №73843
 
Date 2013-01-16T11:31:22Z
2013-01-16T11:31:22Z
2012
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5405