Запис Детальніше

Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
Исследование отдельных реологических характеристик гидратированных зародышей пшеницы как стабилизаторов структуры мороженого
Study of individual reological characteristics of hydrated wheatgerm as ice cream structure stabilizers
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Мартич, В. В.
Мартыч, В. В.
Martich, V.
Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В.
Grabovska, O.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject реологічні характеристики
структурообразование
structure formation
структуроутворення
зародки пшениці
морозиво
зародыши пшеницы
реологические характеристики
мороженое
wheat germ
rheological properties
ice cream
 
Description Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового компонента порівняно з пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного походження.
Исследованы основные реологические характеристики суспензий зародышей пшеницы для формирования и стабилизации структуры мороженого с комбинированным составом сырья. Подтверждена технологическая эф фектив ность применяемого зернового компонента по сравнению с пшеничной мукой как классическим стабилизатором растительного происхождения.
The basic rheological characteristics of wheat germ suspensions for the formation and stabilization of ice cream structure with a combined raw material composition are studied. Technological effectiveness of the grain component compared with wheat flour as a classical plant stabilizer is proven.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2013-01-18T10:33:34Z
2013-01-18T10:33:34Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Поліщук, Г. Є. Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива / Г. Є. Поліщук, В. В. Мартич, О. В. Грабовська, Є. І. Ковалевська // Наука та інновації. - 2012. - Т. 8. № 4. - С. 45—50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5448
 
Language other