Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
Исследование отдельных реологических характеристик гидратированных зародышей пшеницы как стабилизаторов структуры мороженого Study of individual reological characteristics of hydrated wheatgerm as ice cream structure stabilizers |
|
Creator |
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Мартич, В. В. Мартыч, В. В. Martich, V. Грабовська, О. В. Грабовская, Е. В. Grabovska, O. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. |
|
Subject |
реологічні характеристики
структурообразование structure formation структуроутворення зародки пшениці морозиво зародыши пшеницы реологические характеристики мороженое wheat germ rheological properties ice cream |
|
Description |
Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового компонента порівняно з пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного походження.
Исследованы основные реологические характеристики суспензий зародышей пшеницы для формирования и стабилизации структуры мороженого с комбинированным составом сырья. Подтверждена технологическая эф фектив ность применяемого зернового компонента по сравнению с пшеничной мукой как классическим стабилизатором растительного происхождения. The basic rheological characteristics of wheat germ suspensions for the formation and stabilization of ice cream structure with a combined raw material composition are studied. Technological effectiveness of the grain component compared with wheat flour as a classical plant stabilizer is proven. |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2013-01-18T10:33:34Z
2013-01-18T10:33:34Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Поліщук, Г. Є. Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива / Г. Є. Поліщук, В. В. Мартич, О. В. Грабовська, Є. І. Ковалевська // Наука та інновації. - 2012. - Т. 8. № 4. - С. 45—50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5448 |
|
Language |
other
|
|