Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива
Исследования реологических характеристик молочно-овощных смесей для производства мороженого Research of reological descriptuons is milk vegetable mixtures for the production of ice-cream |
|
Creator |
Згурський, А. В.
Згурский, А. В. Zgurskiy, A. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. |
|
Subject |
овочева сировина
сырье vegetable пектинові речовини структуроутворення морозиво молочно-овочеве пектиновые вещества структурообразования мороженое молочно-овощное pectines structure formation milk-vegetable ice cream |
|
Description |
Досліджено реологічні характеристики молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива з метою встановлення рекомендованих значень сухих речовин пектиновмісної сировини порівняно з типовими сумішами для морозива молочного та пломбіру. Визначено характер структуроутворення в молочно-овочевих системах за рахунок дії складових компонентів рослинної сировини.
Исследованы реологические характеристики молочно-овощных смесей для производства мороженого с целью установления рекомендованных значений сухих веществ пектиносодержащего сырья, в сравнении с типовыми смесями для мороженого молочного и пломбира. Изучен характер структурирования в молочно-овощных системах за счет влияния составляющих компонентов растительного сырья. In order to determine the recommended amount of solid in pectine-containing material, reological properties of milk-vegetable ice-cream mixes were investigated and compared with the same properties of traditional ice-cream mixes. It was established the structure formation character of milk-vegetable sysnems caused by the influence of raw material components. |
|
Date |
2013-01-18T12:13:16Z
2013-01-18T12:13:16Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Згурський, А. В. Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Є. І. Ковалевська, І. О. Крапивницька // Харчова наука і технологія. - 2011. - №2(15). - С.115-118.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5451 |
|
Language |
other
|
|