Запис Детальніше

Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива
Исследования реологических характеристик молочно-овощных смесей для производства мороженого
Research of reological descriptuons is milk vegetable mixtures for the production of ice-cream
 
Creator Згурський, А. В.
Згурский, А. В.
Zgurskiy, A.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
 
Subject овочева сировина
сырье
vegetable
пектинові речовини
структуроутворення
морозиво молочно-овочеве
пектиновые вещества
структурообразования
мороженое молочно-овощное
pectines
structure formation
milk-vegetable ice cream
 
Description Досліджено реологічні характеристики молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива з метою встановлення рекомендованих значень сухих речовин пектиновмісної сировини порівняно з типовими сумішами для морозива молочного та пломбіру. Визначено характер структуроутворення в молочно-овочевих системах за рахунок дії складових компонентів рослинної сировини.
Исследованы реологические характеристики молочно-овощных смесей для производства мороженого с целью установления рекомендованных значений сухих веществ пектиносодержащего сырья, в сравнении с типовыми смесями для мороженого молочного и пломбира. Изучен характер структурирования в молочно-овощных системах за счет влияния составляющих компонентов растительного сырья.
In order to determine the recommended amount of solid in pectine-containing material, reological properties of milk-vegetable ice-cream mixes were investigated and compared with the same properties of traditional ice-cream mixes. It was established the structure formation character of milk-vegetable sysnems caused by the influence of raw material components.
 
Date 2013-01-18T12:13:16Z
2013-01-18T12:13:16Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Згурський, А. В. Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Є. І. Ковалевська, І. О. Крапивницька // Харчова наука і технологія. - 2011. - №2(15). - С.115-118.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5451
 
Language other