Запис Детальніше

Класифікація вітчизняних та зарубіжних наукових джерел про роль наддніпрянської України у зовнішніх торгово-економічних та культурних зв‘язках російської імперії у ХІХ– на початку XX ст.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Класифікація вітчизняних та зарубіжних наукових джерел про роль наддніпрянської України у зовнішніх торгово-економічних та культурних зв‘язках російської імперії у ХІХ– на початку XX ст.
Классификация отечественных и зарубежных научных источников о роли Украины Надднепрянщины во внешних торгово-экономических и культурных связках русской империи в ХІХ- в начале ХХ ст.
Classification of home and foreign scientific sources about the role of Ukraine of Naddniprianschyna in the external trade and economic and cultural copulas of the Russian empire in ХІХ- at the beginning ХХ century
 
Creator Пилипенко, О. Є.
Пилипенко, А. Е.
Pilipenko, O. E.
 
Subject митні документи
таможенные документы
the trade codes, charters of enterprises, permissions on trade, documents of firms, forms, custom documents.
торгові кодекси
статути підприємств
дозволи на торгівлю
документи фірм
торговые кодексы
разрешения на торговлю
документы фирм
бланки
уставы предприятий
 
Description У статті здійснено класифікацію та науковий аналіз основних джерел з історії розвитку зовнішньоекономічних та культурних зв‘язків українських земель в умовах Російської імперії в ХІХ– на початку ХХ ст.
В статье осуществлена классификация и научный анализ основных источников из истории развития внешнеэкономических и культурных связей украинских земель в условиях Русской империи в ХІХ- в начале ХХ ст.
In the article classification and scientific analysis of basic sources are carried out from history of development of external economic and cultural connections of Ukrainian earth in the conditions of the Russian empire in ХІХ- at the beginning ХХ of century.
 
Date 2013-01-18T13:06:26Z
2013-01-18T13:06:26Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пилипенко, О. Є. Класифікація вітчизняних та зарубіжних наукових джерел про роль наддніпрянської України у зовнішніх торгово-економічних та культурних зв‘язках російської імперії у ХІХ– на початку XX ст. / О. Є. Пилипенко // Історико-географічні дослідження в Україні. – К., 2007. - №10. – С. 259-269.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5454
 
Language other