Перспективи використання рослинної сировини у пивоварінні
Наукові журнали НАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання рослинної сировини у пивоварінні
Future use plant material in brewing Перспективы использования растительного сырья в пивоварении |
|
Creator |
Романова, З. М.; Національний університет харчових технологій
Романов, М. С.; Національний університет харчових технологій |
|
Subject |
—
пиво; дріжджі; пряно-ароматична сировина; фенольні речовини; стійкість 663.81 — beer; yeast; spice and aromatic raw materials; phenolic substances; stability 663.81 — пиво; дрожжи; пряно-ароматическое сырье; фенольные вещества; стойкость 663.81 |
|
Description |
Важливою характеристикою пива є збалансованість органолептичних і фізико-хімічних показників, їх гармонійне поєднання, проте пиво – живий продукт, у якому продовжуються біохімічні процеси, що сприяють погіршенню смакових властивостей. Саме вивченню цих процесів, а також збалансуванню рецептурного складу пива присвячені дослідження.
An important characteristic of beer is balanced organoleptic and physicochemical parameters, their harmonious combination, but the beer is organic product with continued biochemical processes that contribute to the deterioration of taste properties. This research is dedicated to studying these processes, as well as obtaining balanced recipe of beer. Важной характеристикой пива является сбалансированность органолептических и физико-химических показателей, их гармоничное сочетание, однако пиво – живой продукт, в котором продолжаются биохимические процессы, способствующие ухудшению вкусовых свойств. Именно изучению этих процессов, а также сбалансированию рецептурного состава пива посвящены исследования. |
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|
Contributor |
—
— — |
|
Date |
2012-12-28
|
|
Type |
—
— — |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/3032
|
|
Source |
Проблеми екологічної біотехнології; № 2 (2012)
Problems of Environmental Biotechnology; № 2 (2012) Проблемы экологической биотехнологии; № 2 (2012) |
|
Language |
uk
|
|