Запис Детальніше

Перспективи використання рослинної сировини у пивоварінні

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання рослинної сировини у пивоварінні
Future use plant material in brewing
Перспективы использования растительного сырья в пивоварении
 
Creator Романова, З. М.; Національний університет харчових технологій
Романов, М. С.; Національний університет харчових технологій
 
Subject
пиво; дріжджі; пряно-ароматична сировина; фенольні речовини; стійкість
663.81

beer; yeast; spice and aromatic raw materials; phenolic substances; stability
663.81

пиво; дрожжи; пряно-ароматическое сырье; фенольные вещества; стойкость
663.81
 
Description Важливою характеристикою пива є збалансованість органолептичних і фізико-хімічних показників, їх гармонійне поєднання, проте пиво – живий продукт, у якому продовжуються біохімічні процеси, що сприяють погіршенню смакових властивостей. Саме вивченню цих процесів, а також збалансуванню рецептурного складу пива присвячені дослідження.
An important characteristic of beer is balanced organoleptic and physicochemical parameters, their harmonious combination, but the beer is organic product  with continued biochemical processes that contribute to the deterioration of taste properties. This research is dedicated to studying these processes, as well as obtaining  balanced recipe of  beer.
Важной характеристикой пива является сбалансированность органолептических и физико-химических показателей, их гармоничное сочетание, однако пиво – живой продукт, в котором продолжаются биохимические процессы, способствующие ухудшению вкусовых свойств. Именно изучению этих процессов, а также сбалансированию рецептурного состава пива посвящены исследования.
 
Publisher Національний авіаційний університет
 
Contributor


 
Date 2012-12-28
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/3032
 
Source Проблеми екологічної біотехнології; № 2 (2012)
Problems of Environmental Biotechnology; № 2 (2012)
Проблемы экологической биотехнологии; № 2 (2012)
 
Language uk