Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію
Обоснование технологии пищевой продукции для людей больных на целиакию Substantiation of food product technology for celiac disease patients |
|
Creator |
Мирошник, Ю. А.
Мирошник, Ю. А. Myroshnyk, Y. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
Целіакія, глютен, соус.
Целиакия, глютен, соус. Celiac disease, gluten, sauce. |
|
Description |
Проаналізовано перелік продуктів, які за своїм складом містять глютен та є небезпечними для людей хворих на целіакію, зазначені групи харчової продукції, розробка технології яких є вельми актуальним питанням в умовах закладів ресторанного господарства. Проанализировано перечень продуктов, которые по своему составу содержат глютен и опасны для людей больных целиакией, указаны группы пищевых продуктов, разработка технологии которых является весьма актуальным вопросом в условиях заведений ресторанного хозяйства. Analyzed the list of products which by their composition containing gluten and are dangerous for people suffering on celiac disease, these food groups, development of technology which is a very important issue in schools restaurants. |
|
Publisher |
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
|
|
Date |
2013-01-21T07:51:13Z
2013-01-21T07:51:13Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5458
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
2;С. 279-283
|
|