Запис Детальніше

Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію
Обоснование технологии пищевой продукции для людей больных на целиакию
Substantiation of food product technology for celiac disease patients
 
Creator Мирошник, Ю. А.
Мирошник, Ю. А.
Myroshnyk, Y.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject Целіакія, глютен, соус.
Целиакия, глютен, соус.
Celiac disease, gluten, sauce.
 
Description Проаналізовано перелік продуктів, які за своїм складом містять глютен та є небезпечними для людей хворих на целіакію, зазначені групи харчової продукції, розробка технології яких є вельми актуальним питанням в умовах закладів ресторанного господарства.
Проанализировано перечень продуктов, которые по своему составу содержат глютен и опасны для людей больных целиакией, указаны группы пищевых продуктов, разработка технологии которых является весьма актуальным вопросом в условиях заведений ресторанного хозяйства.
Analyzed the list of products which by their composition containing gluten and are dangerous for people suffering on celiac disease, these food groups, development of technology which is a very important issue in schools restaurants.
 
Publisher Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
 
Date 2013-01-21T07:51:13Z
2013-01-21T07:51:13Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5458
 
Language uk_UK
 
Relation 2;С. 279-283