Запис Детальніше

Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства
Перспективы применения технологии замораживания тестовых полуфабрикатов в заведениях ресторанного хозяйства
Prospects of using freezing dough semi-finished product technology in restaurant institutions
 
Creator Роглєв, Й. Й.
Роглев, Й. Й.
Rohliev, Y.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Чагайда, А. О.
Чагайда, А. О.
Chagayda, A.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject технологія
заморожування
тісто
булочні вироби
технология
замораживания
тесто
булочные изделия
technology
freezing
dough
rolls
 
Description Робота присвячена розгляду застосування технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства.
Работа посвящена рассмотрению применения технологии быстрого замораживания тестовых полуфабрикатов в заведениях ресторанного хозяйства.
The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants.
 
Date 2013-01-21T07:52:16Z
2013-01-21T07:52:16Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Роглєв, Й. Й. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, А. О. Чагайда, В. Ф. Доценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - № 2. - С. 271-279.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5459
 
Language uk_UK