Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства
Перспективы применения технологии замораживания тестовых полуфабрикатов в заведениях ресторанного хозяйства Prospects of using freezing dough semi-finished product technology in restaurant institutions |
|
Creator |
Роглєв, Й. Й.
Роглев, Й. Й. Rohliev, Y. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. Чагайда, А. О. Чагайда, А. О. Chagayda, A. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
технологія
заморожування тісто булочні вироби технология замораживания тесто булочные изделия technology freezing dough rolls |
|
Description |
Робота присвячена розгляду застосування технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства. Работа посвящена рассмотрению применения технологии быстрого замораживания тестовых полуфабрикатов в заведениях ресторанного хозяйства. The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants. |
|
Date |
2013-01-21T07:52:16Z
2013-01-21T07:52:16Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Роглєв, Й. Й. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, А. О. Чагайда, В. Ф. Доценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - № 2. - С. 271-279.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5459 |
|
Language |
uk_UK
|
|