Запис Детальніше

Комплексний підхід до технологічної оптимізації прогресивної протитечійної переддефекації дифузійного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комплексний підхід до технологічної оптимізації прогресивної протитечійної переддефекації дифузійного соку
Комплексный подход к технологической оптимизации прогрессивной противоточной преддефекации диффузионного сока
Integrated approach to progressive technology optimization countercuurrent preliming juice
 
Creator Петруша, О. О.
Петруша, О. А.
Petrusha, O.
Рева, Л. П.
Рева, Л. П.
Reva, L.
 
Subject осадження
осаждения
sedimentation
прогресивна протитечійна переддефекація
величина рециркуляції
раціональна крива
коагуляція
прогрессивная противоточная преддефекация
величина рециркуляции
рациональная кривая
коагуляция
progressive counter-flow preliming
recycling value
rational curve
coagulation
 
Description Ефективність прогресивної протитечійної переддефекації дифузійного соку обумовлена низкою факторів, які повинні забезпечувати головну мету процесу – максимально повне осадження нецукрів з задовольняючими виробництво седиментаційно-фільтрувальними показниками.
Эффективность прогрессивной противоточной преддефекации диффузионного сока обусловлена рядом факторов, которые должны обеспечивать главную цель процесса — максимально полное осаждение несахаров с удовлетворяющими производство седиментационно-фильтровальными показателями.
The efficient diffusion juice progressive counter-flow preliming is the subject to number of factors that are to sustain the main goal of the process - the most applicable suspension of the non-sugars in compliance with sedimentation-filtering
index numbers of production.
 
Date 2013-01-21T12:07:44Z
2013-01-21T12:07:44Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Петруша, О. О. Комплексний підхід до технологічної оптимізації прогресивної протитечійної попередньої дефекації дифузійного соку / О. О. Петруша, Л. П. Рева // Матеріали 78-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів, студентів „Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, НУХТ. – Київ. – 2012. – С. 159-160.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5477
 
Language other