Запис Детальніше

Комплексний показник якості макаронних виробів (з огляду на їх харчову цінність та оптимальні параметри приготування)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комплексний показник якості макаронних виробів (з огляду на їх харчову цінність та оптимальні параметри приготування)
Комплексный показатель качества макаронных изделий (с учетом их пищевой ценности и оптимальных параметров приготовления)
Complex quality index of macaroni products (taking to the account its food value and optimal parameters of producing)
 
Creator Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject Комплексний показник якості, харчова цінність, критерій оптимальності, оптимальні параметри.
Комплексный показатель качества, пищевая ценность, критерий оптимальности, оптимальные параметры.
Complex quality index, food value, optimality criteria, optimal parameters.
 
Description Розроблено комплексний показник якості макаронних виробів, що враховує їх харчову цінність. Комплексний показник якості застосовано як критерій оптимальності для оптимізації технології приготування тіста при виготовленні макаронних виробів. Установлені оптимальні параметри процесу приготування тіста, які включені до рецептур і технологічних інструкцій з виготовлення макаронних виробів з сухим яєчним білком та виробів, що виготовляються з використанням поліпшувача Нупазим. Разработан комплексный показатель качества макаронных изделий с учетом их пищевой ценности. Комплексный показатель качества применен как критерий оптимальности для оптимизации технологии приготовления теста при производстве макаронных изделий. Установлены оптимальные параметры процесса приготовления теста, которые включены в рецептуры и технологические инструкции по изготовлению макаронных изделий с сухим яичным белком и изделий, которые вырабатываются с применением улучшителя Нупазим. The complex quality index of macaroni products has been developed taking to the account its food value. Complex index has been applied as optimality criteria for optimization of macaroni technology. The optimal parameters of dough making process have been installed. They were included to the compounding and technological instruction of macaroni products with dry egg white and improver Noopazyme producing.
 
Publisher Зерно і хліб
 
Date 2013-01-22T08:20:17Z
2013-01-22T08:20:17Z
2005
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5484
 
Language uk_UK
 
Relation №2;С. 40-41