Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками
Наноструктура и свойства функциональных видов сливочного масла с растительными пищевыми добавками Nanostructure and properties of functional butter with vegrtable supplements |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Іванов, С. В. Рашевская, Т. А. Иванов, С. В, Rashevska, T. Ivanov, S. |
|
Subject |
Вершкове масло
рослинні харчові добавки Сливочное масло наноструктура растительные пищевые добавки Butter nanostructure vegetable supplements наноструктура |
|
Description |
Змінення наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками покращує показники його консистенції і структури.Изменение наноструктуры сливочного масла с растительными пищевыми добавками улучшает показатели его структуры и консистенции. Changing of butter nanostructure with vegetable supplements improves its structure and consistency.
|
|
Publisher |
Матеріали Всеукраїнської науково-практичної "Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу"
|
|
Date |
2013-01-22T13:20:27Z
2013-01-22T13:20:27Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевська Т. О. Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками / Рашевська Т. О., Іванов С. В./ НУХТ, Всеукраїнська науково-практична конференція, опубл.2012р.,Ст.31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5497 |
|
Language |
uk_UK
|
|