Запис Детальніше

Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками
Наноструктура и свойства функциональных видов сливочного масла с растительными пищевыми добавками
Nanostructure and properties of functional butter with vegrtable supplements
 
Creator Рашевська, Т. О.
Іванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
Иванов, С. В,
Rashevska, T.
Ivanov, S.
 
Subject Вершкове масло
рослинні харчові добавки
Сливочное масло
наноструктура
растительные пищевые добавки
Butter
nanostructure
vegetable supplements
наноструктура
 
Description Змінення наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками покращує показники його консистенції і структури.Изменение наноструктуры сливочного масла с растительными пищевыми добавками улучшает показатели его структуры и консистенции. Changing of butter nanostructure with vegetable supplements improves its structure and consistency.
 
Publisher Матеріали Всеукраїнської науково-практичної "Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу"
 
Date 2013-01-22T13:20:27Z
2013-01-22T13:20:27Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Рашевська Т. О. Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками / Рашевська Т. О., Іванов С. В./ НУХТ, Всеукраїнська науково-практична конференція, опубл.2012р.,Ст.31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5497
 
Language uk_UK