Використання порошку моркви при збагаченні вершкового масла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання порошку моркви при збагаченні вершкового масла
Использование порошка морквы при обогащении сливочного масла Using of carrot powder at butter enrichment |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. М. Рашевская, Т. А. Вашека, О. Н. Rashevska, T. Vasheka, O. |
|
Subject |
вершкове масло
порошок моркви каротиноїди сливочное мало порошок морквы каротиноиды butter carrot powder lipochromes |
|
Description |
Морква відрізняється значним вмістом каротиноїдів.Вони містять вітамін А,радіопротекторні властивості, проявляють антитоксичну дію.Внесення порошку із моркви покращує смакові властивості продукту. Морковь отличается значительным содержанием каротиноидов. Они содержат витамин А, имеют радиопротекторные свойства, проявляют антитоксическое действие. Внесение порошка из моркови улучшает вкусовые качества продукта. Carrot has a significant content of carotenoids. They contain vitamin A, have radioprotective properties and exhibit antitoxic action. Adding carrot powder improves the taste of the product.
|
|
Date |
2013-01-22T13:20:51Z
2013-01-22T13:20:51Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевська, Т. О. Використання порошку моркви при збагаченні вершкового масла / Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Здобутки, проблеми та перспективы розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня 2012 р. - К. - 2012. - С. 261-263.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5498 |
|
Language |
uk_UK
|
|