Запис Детальніше

Використання порошку моркви при збагаченні вершкового масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання порошку моркви при збагаченні вершкового масла
Использование порошка морквы при обогащении сливочного масла
Using of carrot powder at butter enrichment
 
Creator Рашевська, Т. О.
Вашека, О. М.
Рашевская, Т. А.
Вашека, О. Н.
Rashevska, T.
Vasheka, O.
 
Subject вершкове масло
порошок моркви
каротиноїди
сливочное мало
порошок морквы
каротиноиды
butter
carrot powder
lipochromes
 
Description Морква відрізняється значним вмістом каротиноїдів.Вони містять вітамін А,радіопротекторні властивості, проявляють антитоксичну дію.Внесення порошку із моркви покращує смакові властивості продукту. Морковь отличается значительным содержанием каротиноидов. Они содержат витамин А, имеют радиопротекторные свойства, проявляют антитоксическое действие. Внесение порошка из моркови улучшает вкусовые качества продукта. Carrot has a significant content of carotenoids. They contain vitamin A, have radioprotective properties and exhibit antitoxic action. Adding carrot powder improves the taste of the product.
 
Date 2013-01-22T13:20:51Z
2013-01-22T13:20:51Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Рашевська, Т. О. Використання порошку моркви при збагаченні вершкового масла / Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Здобутки, проблеми та перспективы розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня 2012 р. - К. - 2012. - С. 261-263.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5498
 
Language uk_UK