Запис Детальніше

Методичні вказівки для самостійної роботи, виконання практичних завдань та індивідуального навчально-дослідницького завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”)(№1289).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для самостійної роботи, виконання практичних завдань та індивідуального навчально-дослідницького завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”)(№1289).
 
Creator Рябєв, А.А.
 
Subject Оборудование заведений гостинично-ресторанного хозяйства
 
Date 2012
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/28602/1/2011%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20491%D0%9C%20%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0%20%D0%BF%D0%BE%20%D0%A3%D0%97%D0%93%D0%A0%D0%93.pdf
Рябєв, А.А. (2012) Методичні вказівки для самостійної роботи, виконання практичних завдань та індивідуального навчально-дослідницького завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”)(№1289). [Образовательные ресурсы]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/28602/