Моделювання поведінки дисперсних систем у нерівноважних процесах харчових виробництв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Моделювання поведінки дисперсних систем у нерівноважних процесах харчових виробництв
Моделирование поведения дисперсных систем в неравновесных процессах пищевых производств Modeling the behavior of disperse systems in nonequilibrium processes of food production |
|
Creator |
Штефан, Є. В.
Штефан, Е. В. Shtefan, E. |
|
Subject |
нерівноважені системи
неравновесных процессах nonequilibrium processes харчове виробництво пищевое производство food production поведінка дисперсних систем поведения дисперсных систем behavior of disperse systems |
|
Description |
Розглянуто основні принципи створення імітаційних математичних моделец процесів та апаратів із зовнішнім підведенням механічної енергії. Запропоновано методологічний підхід до визначення відповідних конструктивно-технологічних параметрів. Наведено приклади типових процесів перероблення харчових мас. Рассмотрены основные принципы создания имитационных математических моделей процессов и аппаратов с внешним подводом механической энергии. Предложен методологический подход к определению соответствующих конструктивно-технологических параметров. Приведены примеры типовых процессов переработки пищевых масс. The basic creation principles of simmulation mathematical models of the processes and with outside supply of mechanical energy are considered. The The methodological approach to rational constructively-technological parameters determination is offered. The examples of the typical food masses processes are conidered.
|
|
Date |
2013-01-23T13:25:59Z
2013-01-23T13:25:59Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Штефан, Є. В. Моделювання поведінки дисперсних систем у нерівноважних процесах харчових виробництв / Є. В. Штефан // Наукові праці УДУХТ. - 2000. - № 8. - С. 63-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5533 |
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
УДК;664.1:539.376
|
|