Запис Детальніше

Моделювання поведінки дисперсних систем у нерівноважних процесах харчових виробництв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделювання поведінки дисперсних систем у нерівноважних процесах харчових виробництв
Моделирование поведения дисперсных систем в неравновесных процессах пищевых производств
Modeling the behavior of disperse systems in nonequilibrium processes of food production
 
Creator Штефан, Є. В.
Штефан, Е. В.
Shtefan, E.
 
Subject нерівноважені системи
неравновесных процессах
nonequilibrium processes
харчове виробництво
пищевое производство
food production
поведінка дисперсних систем
поведения дисперсных систем
behavior of disperse systems
 
Description Розглянуто основні принципи створення імітаційних математичних моделец процесів та апаратів із зовнішнім підведенням механічної енергії. Запропоновано методологічний підхід до визначення відповідних конструктивно-технологічних параметрів. Наведено приклади типових процесів перероблення харчових мас. Рассмотрены основные принципы создания имитационных математических моделей процессов и аппаратов с внешним подводом механической энергии. Предложен методологический подход к определению соответствующих конструктивно-технологических параметров. Приведены примеры типовых процессов переработки пищевых масс. The basic creation principles of simmulation mathematical models of the processes and with outside supply of mechanical energy are considered. The The methodological approach to rational constructively-technological parameters determination is offered. The examples of the typical food masses processes are conidered.
 
Date 2013-01-23T13:25:59Z
2013-01-23T13:25:59Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Штефан, Є. В. Моделювання поведінки дисперсних систем у нерівноважних процесах харчових виробництв / Є. В. Штефан // Наукові праці УДУХТ. - 2000. - № 8. - С. 63-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5533
 
Language uk_UK
 
Relation УДК;664.1:539.376