Запис Детальніше

Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі
Определение оптимальной схемы работы продуктового отделения с помощью имитационной модели
Determination of the optimal scheme of product department by using a simulation model
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
 
Subject багатоступенева кристалізація цукрози
імітаційна модель
продуктовий потік
об’єкт технології
оптимізаційна модель
рециркуляція
многоступенчатая кристаллизация сахарозы
имитационная модель
продуктовый поток
объект технологии
оптимизационная модель
рециркуляция
multistage crystallization of sucrose
simulation model
product flow
object of technology
the optimization model
recirculation
 
Description Розроблено імітаційну модель промислової багатоступеневої кристалізації цукрози, що дозволяє визначити найбільш ефективну апаратурно-технологічну схему продуктового відділення цукрового заводу та оптимізувати продуктові потоки і методи обробки утфелю у виробничій схемі.
Разработана имитационная модель промышленной многоступенчатой кристаллизации сахарозы, позволяющая определить наиболее эффективную аппаратурно-технологическую схему продуктового отделения сахарного завода и оптимизировать продуктовые потоки и обработки утфеля в производственной схеме.
Developed simulation model of industrial multistage crystallization of sucrose, which allows to determine the most effective apparatus technological scheme of product department sugar factory and optimize product flows and processing massecuite in the production scheme.
 
Date 2013-01-23T12:20:00Z
2013-01-23T12:20:00Z
2003
 
Type Thesis
 
Identifier Мирончук, В. Г. Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : Науково-технічна конференція цукровиків України. – 2003. - С. 222-225.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5527
 
Language other