Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі
Определение оптимальной схемы работы продуктового отделения с помощью имитационной модели Determination of the optimal scheme of product department by using a simulation model |
|
Creator |
Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г. Mironchuk, V. Єщенко, О. А. Ещенко, О. А. Yeshchenko, O. |
|
Subject |
багатоступенева кристалізація цукрози
імітаційна модель продуктовий потік об’єкт технології оптимізаційна модель рециркуляція многоступенчатая кристаллизация сахарозы имитационная модель продуктовый поток объект технологии оптимизационная модель рециркуляция multistage crystallization of sucrose simulation model product flow object of technology the optimization model recirculation |
|
Description |
Розроблено імітаційну модель промислової багатоступеневої кристалізації цукрози, що дозволяє визначити найбільш ефективну апаратурно-технологічну схему продуктового відділення цукрового заводу та оптимізувати продуктові потоки і методи обробки утфелю у виробничій схемі.
Разработана имитационная модель промышленной многоступенчатой кристаллизации сахарозы, позволяющая определить наиболее эффективную аппаратурно-технологическую схему продуктового отделения сахарного завода и оптимизировать продуктовые потоки и обработки утфеля в производственной схеме. Developed simulation model of industrial multistage crystallization of sucrose, which allows to determine the most effective apparatus technological scheme of product department sugar factory and optimize product flows and processing massecuite in the production scheme. |
|
Date |
2013-01-23T12:20:00Z
2013-01-23T12:20:00Z 2003 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мирончук, В. Г. Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : Науково-технічна конференція цукровиків України. – 2003. - С. 222-225.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5527 |
|
Language |
other
|
|