Запис Детальніше

Збільшення виходу цукру шляхом удосконалення технології обробки утфелів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Збільшення виходу цукру шляхом удосконалення технології обробки утфелів
Увеличение выхода сахара путем усовершенствования технологии обработки утфелей
The increase in output of sugar through improved processing technology massecuite
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Силко, О. В.
Силко, О. В.
Sylko, O.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
 
Subject афінація
аффинация
affination
білий цукор
жовтий цукор
утфель
белый сахар
желтый сахар
утфель
white sugar
yellow sugar
massecuite
 
Description Досліджено вплив різних схем роботи продуктового відділення на вихід товарного цукру. Доведено, що використання другого відтоку утфелю Ι продукту для афінації збільшує вихід товарного цукру. Проведені лабораторні дослідження показали, що у схемах: з випуском товарного білого цукру та жовтого цукру зростає загальна кількість товарних цукрі.
Исследовано влияние различных схем работы продуктового отделения на выход товарного сахара. Доказано, что использование второго оттока утфеля Ι продукта для аффинации увеличивает выход товарного сахара. Проведенные лабораторные исследования показали, что в схемах: с выпуском товарного белого сахара и желтого сахара растет общее количество товарных сахаров.
The influence of different schemes of product department to the output of marketable sugar. It is proved that the use of the second syrup massecuite Ι product for affination increases the output of marketable sugar. Conducted laboratory researches have shown that in schemes: with the release marketable white sugar and yellow sugar increases the total number of marketable sugar.
 
Date 2013-01-23T13:00:37Z
2013-01-23T13:00:37Z
2003
 
Type Thesis
 
Identifier Мирончук, В. Г. Збільшення виходу цукру шляхом удосконалення технології обробки утфелів / В. Г. Мирончук, О. В. Силко, О. А. Єщенко // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : матеріали науково-технічної конференції цукровиків України, 2-4 квітня 2003 р. - Київ, 2003. - С. 220-221.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5530
 
Language other