Збільшення виходу цукру шляхом удосконалення технології обробки утфелів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Збільшення виходу цукру шляхом удосконалення технології обробки утфелів
Увеличение выхода сахара путем усовершенствования технологии обработки утфелей The increase in output of sugar through improved processing technology massecuite |
|
Creator |
Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г. Mironchuk, V. Силко, О. В. Силко, О. В. Sylko, O. Єщенко, О. А. Ещенко, О. А. Yeshchenko, O. |
|
Subject |
афінація
аффинация affination білий цукор жовтий цукор утфель белый сахар желтый сахар утфель white sugar yellow sugar massecuite |
|
Description |
Досліджено вплив різних схем роботи продуктового відділення на вихід товарного цукру. Доведено, що використання другого відтоку утфелю Ι продукту для афінації збільшує вихід товарного цукру. Проведені лабораторні дослідження показали, що у схемах: з випуском товарного білого цукру та жовтого цукру зростає загальна кількість товарних цукрі.
Исследовано влияние различных схем работы продуктового отделения на выход товарного сахара. Доказано, что использование второго оттока утфеля Ι продукта для аффинации увеличивает выход товарного сахара. Проведенные лабораторные исследования показали, что в схемах: с выпуском товарного белого сахара и желтого сахара растет общее количество товарных сахаров. The influence of different schemes of product department to the output of marketable sugar. It is proved that the use of the second syrup massecuite Ι product for affination increases the output of marketable sugar. Conducted laboratory researches have shown that in schemes: with the release marketable white sugar and yellow sugar increases the total number of marketable sugar. |
|
Date |
2013-01-23T13:00:37Z
2013-01-23T13:00:37Z 2003 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мирончук, В. Г. Збільшення виходу цукру шляхом удосконалення технології обробки утфелів / В. Г. Мирончук, О. В. Силко, О. А. Єщенко // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : матеріали науково-технічної конференції цукровиків України, 2-4 квітня 2003 р. - Київ, 2003. - С. 220-221.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5530 |
|
Language |
other
|
|