Запис Детальніше

Оптимізація роботи продуктового відділення за допомогою імітаційного моделювання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація роботи продуктового відділення за допомогою імітаційного моделювання
Оптимизация продуктового отделения с помощью имитационного моделирования
Optimization of work grocery department by using simulation modeling
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
 
Subject оптимізація
рециркуляція
імітаційне моделювання
утфель
кристалізація
оптимизация
рециркуляция
имитационное моделирование
утфель
кристаллизация
optimization
recirculation
simulation modeling
massecuite
crystallization
 
Description На основі розробленого авторами поточно-орієнтованого графа імітаційної моделі пропонується спосіб кристалізації утфелю останнього продукту, можливість визначати ефективну роботу продуктового відділення та оптимізувати його потоки та методи обробки утфелю.
На основании разработанного авторами поточно-ориентированного графа имитационной модели предлагается способ кристаллизации утфеля последнего продукта, возможность определять эффективную работу продуктового отделения и оптимизировать его потоки и методы обработки утфеля.
Based on the authors developed flow-oriented graph simulation model provides a method of crystallization massecuite latest product, possible to determine the effective work of the grocery department and optimize the flows and processing methods massecuite.
 
Date 2013-01-23T13:05:51Z
2013-01-23T13:05:51Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Мирончук, В. Г. Оптимізація роботи продуктового відділення за допомогою імітаційного моделювання / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Цукор України. - 2003. - № 3. - С. 13-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5531
 
Language other