Запис Детальніше

Особливості масового зародження кристалів цукрози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості масового зародження кристалів цукрози
Особенности массового зарождения кристаллов сахарозы
Peculiarities of emergence mass of sucrose crystals
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
 
Subject Кристал, цукроза, розмір критичного зародка, коефіцієнт перенасичення, утфель.
Кристалл, сахароза, размер критического зародка, коэффициент перенасыщения.
Сrystal, sucrose, size of the critical fetus, coefficient of glut, massecuite.
 
Description Розглянуто питання механізму зародження кристалів цукрози в умовах промислової кристалізації при використанні дрібнокристалічної затравки.
The question of mechanism emergence of sucrose crystals in conditions industrial crystallization when using microcrystalline seed.
Рассмотрены вопросы механизма зарождения кристаллов сахарозы в условиях промышленной кристаллизации при использовании мелкокристаллической затравки.
 
Publisher Матеріали міжвузівської науково- практичної конференції «Проблеми техніки і технології харчових виробництв».-Полтава: РВ ПУСКУ
 
Date 2013-01-23T13:16:38Z
2013-01-23T13:16:38Z
2004
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5532
 
Language other
 
Relation С. 91-93;