Особливості масового зародження кристалів цукрози
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості масового зародження кристалів цукрози
Особенности массового зарождения кристаллов сахарозы Peculiarities of emergence mass of sucrose crystals |
|
Creator |
Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г. Mironchuk, V. |
|
Subject |
Кристал, цукроза, розмір критичного зародка, коефіцієнт перенасичення, утфель.
Кристалл, сахароза, размер критического зародка, коэффициент перенасыщения. Сrystal, sucrose, size of the critical fetus, coefficient of glut, massecuite. |
|
Description |
Розглянуто питання механізму зародження кристалів цукрози в умовах промислової кристалізації при використанні дрібнокристалічної затравки. The question of mechanism emergence of sucrose crystals in conditions industrial crystallization when using microcrystalline seed. Рассмотрены вопросы механизма зарождения кристаллов сахарозы в условиях промышленной кристаллизации при использовании мелкокристаллической затравки. |
|
Publisher |
Матеріали міжвузівської науково- практичної конференції «Проблеми техніки і технології харчових виробництв».-Полтава: РВ ПУСКУ
|
|
Date |
2013-01-23T13:16:38Z
2013-01-23T13:16:38Z 2004 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5532
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
С. 91-93;
|
|