Запис Детальніше

Оптимізація екстракції вуглеводів віджиму топінамбора

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація екстракції вуглеводів віджиму топінамбора
Оптимизация экстракции углеводов отжима топинамбора
Оptimization of extraction of carbohydrates streak topinambora
 
Creator Бобрівник, Л. Д.
Романовська, Т. І.
Мірошников, О. М.
Малінова, Н. Я.
Романовський, І. Я.
Левчук, Н. І.
Бобровник, Л. Д.
Романовская, Т. И.
Мирошников, О. Н.
Малинова, Н. Я.
Романовский, И. Я.
Левчук, Н. И.
Bobrivnyk, L.
Romanovska, T.
Miroshnikov, O.
Malinova, N.
Romanovskiy, I.
Levchyk, N.
 
Subject екстракції вуглеводів, оптимізація.
экстракции углеводов, оптимизация.
extraction of carbohydrates optimization.
 
Description Вивчався вплив гідромодуля, температури, рН та тривалості процесу на масову концентрацію вуглеводів в екстракті топінамбура. Встановлено оптимальні параметри водної екстракції: гідромодуль 10, тривалість 15 хв. при 420 С та інтенсивному перемішуванні. Виявлено, що зміна активної кислотності суттєво не впливає на вміст цукрів в екстракті.
Изучалось влияние гидромодуля, температуры, рН и продолжительности процесса на массовую концентрацию углеводов в экстракте топинамбура. Установлены оптимальные параметры водной экстракции: гидромодуль 10, продолжительность 15 мин. при 420 С и интенсивном перемешивании. Выявлено, что изменение активной кислотности существенно не влияет на содержание сахаров в экстракте.
The effect of hydraulic, temperature, pH and duration of the mass concentration of carbohydrates in Jerusalem artichoke extract. The optimal parameters of water extraction: hydraulic 10, duration 15 min. at 42 C and stirring vigorously. Found that the change in active acidity did not significantly affect the sugar content in the extract.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-12-04T15:26:48Z
2012-12-04T15:26:48Z
2000
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4077
 
Language other