Оптимізація екстракції вуглеводів віджиму топінамбора
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація екстракції вуглеводів віджиму топінамбора
Оптимизация экстракции углеводов отжима топинамбора Оptimization of extraction of carbohydrates streak topinambora |
|
Creator |
Бобрівник, Л. Д.
Романовська, Т. І. Мірошников, О. М. Малінова, Н. Я. Романовський, І. Я. Левчук, Н. І. Бобровник, Л. Д. Романовская, Т. И. Мирошников, О. Н. Малинова, Н. Я. Романовский, И. Я. Левчук, Н. И. Bobrivnyk, L. Romanovska, T. Miroshnikov, O. Malinova, N. Romanovskiy, I. Levchyk, N. |
|
Subject |
екстракції вуглеводів, оптимізація.
экстракции углеводов, оптимизация. extraction of carbohydrates optimization. |
|
Description |
Вивчався вплив гідромодуля, температури, рН та тривалості процесу на масову концентрацію вуглеводів в екстракті топінамбура. Встановлено оптимальні параметри водної екстракції: гідромодуль 10, тривалість 15 хв. при 420 С та інтенсивному перемішуванні. Виявлено, що зміна активної кислотності суттєво не впливає на вміст цукрів в екстракті.
Изучалось влияние гидромодуля, температуры, рН и продолжительности процесса на массовую концентрацию углеводов в экстракте топинамбура. Установлены оптимальные параметры водной экстракции: гидромодуль 10, продолжительность 15 мин. при 420 С и интенсивном перемешивании. Выявлено, что изменение активной кислотности существенно не влияет на содержание сахаров в экстракте. The effect of hydraulic, temperature, pH and duration of the mass concentration of carbohydrates in Jerusalem artichoke extract. The optimal parameters of water extraction: hydraulic 10, duration 15 min. at 42 C and stirring vigorously. Found that the change in active acidity did not significantly affect the sugar content in the extract. |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-12-04T15:26:48Z
2012-12-04T15:26:48Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4077
|
|
Language |
other
|
|