Визначения ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратiв для уварювання цукрового утфелю
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначения ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратiв для уварювання цукрового утфелю
Определение эффективной величины начального сиропа ваткум-аппаратов для уваривания сахарного утфеля Determination of the effective value of the initial syrup vacuum pan for boiling sugar massecuite |
|
Creator |
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V. Мирончук, В. Г. Коцюбанський, А. М. Kotsyubanskyy, A. Коцюбанский, А. Н. |
|
Subject |
вакуум-апарат
утфель кристалізація початковий сироп вакуум-аппарат утфель кристаллизация начальный сироп vacuum pan massecuite crystallization initial syrup |
|
Description |
У статтi проаналiзовано вплив пючаткового сиропу на якiснi характеристики утфелю на пракладi двох конструкцій вакуум-апаратiв ВМА 600 та ВАМЦ-600. Проведено дослiдження впливу та знаходження рацiональної величини початкового сиропу з застосуванням розробленої iмiтацiйної моделi роботи вакуум-апарату. Проведенi обчислювальнi експерименти показали, що величина початкового сиропу повинна ставовити 30-33%. Збільшення величини початкового сиропу не дозволяє отримати якiсний утфель внаслідок обмеженого об’єму вакуум-апарату i змушує здiйснювати доварювання утфелю, а зменшення нижче 30% не задовольняс з умов текучості утфелю. В статье проанализировано влияние начального сиропа на качественные характеристики утфеля на примере двух конструкций вакуум-аппаратов ВМА 600 и ВАМЦ-600. Проведено исследование влияния и нахождение рациональной величины начального сиропа с применением разработанной имитационной модели работы вакуум аппарата. Проведенные вычислительные эксперименты показали, что величина начального сиропа должна составлять 30-33%. Увеличение величины начального сиропа не позволяет получить качественный утфель вследствие ограниченного объема вакуум-аппарата, а уменьшение ниже 30% не удовлетворяет условиям текучести утфеля. The article analyzes the influence of the initial syrup on qualitative characteristics of the massecuite by the example of two designs of vacuum pans: BMA-600 and BAMЦ-600. The study of the effect and find a rational of the initial syrup usiug the developed simulation model of the vacuum pan. The performed computer experiments have shown that the magnitude of the initial syrup should be 30-33%. The increase of the initial syrup does not allow to obtain high-quality massecuite due to the limited amount of vacuum pan and a decrease below 30% does not satisfy the condtions of flow of massecuite. |
|
Date |
2012-12-12T09:46:31Z
2012-12-12T09:46:31Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мирончук, В. Г. Визначения ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратiв для уварювання цукрового утфелю / В. Г. Мирончук, А. М. Коцюбанський // Ukrainian Food Journal. – 2012. - № 1. - С. 81–85.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4237 |
|
Language |
other
|
|