Запис Детальніше

Визначения ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратiв для уварювання цукрового утфелю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначения ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратiв для уварювання цукрового утфелю
Определение эффективной величины начального сиропа ваткум-аппаратов для уваривания сахарного утфеля
Determination of the effective value of the initial syrup vacuum pan for boiling sugar massecuite
 
Creator Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Мирончук, В. Г.
Коцюбанський, А. М.
Kotsyubanskyy, A.
Коцюбанский, А. Н.
 
Subject вакуум-апарат
утфель
кристалізація
початковий сироп
вакуум-аппарат
утфель
кристаллизация
начальный сироп
vacuum pan
massecuite
crystallization
initial syrup
 
Description У статтi проаналiзовано вплив пючаткового сиропу на якiснi характеристики утфелю на пракладi двох конструкцій вакуум-апаратiв ВМА 600 та ВАМЦ-600. Проведено дослiдження впливу та знаходження рацiональної величини початкового сиропу з застосуванням розробленої iмiтацiйної моделi роботи вакуум-апарату. Проведенi обчислювальнi експерименти показали, що величина початкового сиропу повинна ставовити 30-33%. Збільшення величини початкового сиропу не дозволяє отримати якiсний утфель внаслідок обмеженого об’єму вакуум-апарату i змушує здiйснювати доварювання утфелю, а зменшення нижче 30% не задовольняс з умов текучості утфелю.
В статье проанализировано влияние начального сиропа на качественные характеристики утфеля на примере двух конструкций вакуум-аппаратов ВМА 600 и ВАМЦ-600. Проведено исследование влияния и нахождение рациональной величины начального сиропа с применением разработанной имитационной модели работы вакуум аппарата. Проведенные вычислительные эксперименты показали, что величина начального сиропа должна составлять 30-33%. Увеличение величины начального сиропа не позволяет получить качественный утфель вследствие ограниченного объема вакуум-аппарата, а уменьшение ниже 30% не удовлетворяет условиям текучести утфеля.
The article analyzes the influence of the initial syrup on qualitative characteristics of the massecuite by the example of two designs of vacuum pans: BMA-600 and BAMЦ-600. The study of the effect and find a rational of the initial syrup usiug the developed simulation model of the vacuum pan. The performed computer experiments have shown that the magnitude of the initial syrup should be 30-33%. The increase of the initial syrup does not allow to obtain high-quality massecuite due to the limited amount of vacuum pan and a decrease below 30% does not satisfy the condtions of flow of massecuite.
 
Date 2012-12-12T09:46:31Z
2012-12-12T09:46:31Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Мирончук, В. Г. Визначения ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратiв для уварювання цукрового утфелю / В. Г. Мирончук, А. М. Коцюбанський // Ukrainian Food Journal. – 2012. - № 1. - С. 81–85.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4237
 
Language other