До 120-річного ювілею видатного вченого-цукровика Павла Васильовича Головіна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
До 120-річного ювілею видатного вченого-цукровика Павла Васильовича Головіна
К 120-летнему юбилею известного учёного-сахарника Павла Васильевича Головина To the 120-year anniversary of an outstanding sugar producer Pavel Golovin |
|
Creator |
Касаткіна, І. В.
Касаткина, И. В. Kasatkina, I. Клименко, Л. С. Клименко, Л. С. Klimenko, L. |
|
Subject |
вчений
ученый scientist професор цукрова промисловість фруктоза дифузія кристалізація ювілей професcор сахарная промышленность фруктоза диффузия кристаллизация юбилей professor sugar industry fructose diffusion crystallization anniversary |
|
Description |
Розглянуті наукові і виробничі здобутки видатного вченого, доктора технічних наук професора завідувача кафедрою технології цукристих речовин КТІХП з нагоди його 120-річного ювілею. Відмічено значний внесок вченого в розвиток цукрової промисловості, зокрема дифузії, кристалізації, а такoж розроблення технології фруктози.
Рассмотрены научные и производственные достижения выдающегося ученого, доктора технических наук профессора заведующего кафедрой технологии сахаристых веществ КТИХП по случаю его 120-летнего юбилея. Отмечен значительный вклад ученого в развитие сахарной промышленности, в частности диффузии, кристаллизации, а такжe разработка технологии фруктозы. Considered scientific and industrial achievements of outstanding scientist, PhD Professor and Head of Department of Technology sugars KTIHP on the occasion of his 120th anniversary. Noted a significant contribution of the scientist into the development of the sugar industry, including diffusion, crystallization, and developing technologies of fructose. |
|
Date |
2013-01-24T09:03:54Z
2013-01-24T09:03:54Z 2005 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Касаткіна, І. В. До 120-річного ювілею видатного вченого-цукровика Павла Васильовича Головіна / І. В. Касаткіна, Л. С. Клименко// 71-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» - К : 2005. - Ч. 2 - С. 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5541 |
|
Language |
other
|
|