Дослідження антимікробної дії нового вітчизняного антисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження антимікробної дії нового вітчизняного антисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку
Исследование антимикробного действия нового отечественного антисептика “Нобак” на микрофлору диффузионного сока Examination of antimicrobic activity of a new domestic antiseptic "Nobuc" on a microflora of diffusion juice |
|
Creator |
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И. Shtangeeva, N. Савич, А. Н. Савич, А. Н. Savich, A. Клименко, Л. С. Клименко, Л. С. Klimenko, L. Дубовець, О. В. Дубовец, Е. В. Dubovets, O. |
|
Subject |
цукрове виробництво
сахарное производство sugar production дифузійний процес антисептик мікрофлора дифузійний сік цукроза буряки формалін нобак втрати цукрози диффузионный процесс антисептик микрофлора диффузионный сок сахароза свекла формалин нобак потери сахарозы diffusion process antiseptic microflora diffusion juice saccharose beet Formalinum nobuc losses of a saccharose |
|
Description |
Проведено дослідження нового вітчизняного атисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку. Дію нового антисептика порівнювали з дією традиційного для цукрової промисловості антисептика формалін. Проведені в лабораторних умовах дослідження показали високу бактерицидну дію низьких концентрацій антисептика “Нобак” на мікроорганізми дифузійного соку. “Нобак” рекомендовано як антибактеріальний засіб для цукрової промисловості.
Проведено исследование нового отечественного антисептика «Нобак» на микрофлору диффузионного сока.Действие нового антисептика сравнивали с действием традиционного для сахарной промышленности антисептика формалин. Проведенные в лабораторных условиях исследования показали высокое бактерицыдное действие низких концентраций антисептика «Нобак» на микроорганизмы диффузионного сока.»Нобак» рекомендован в качестве антибактериального препарата для сахарной промышленности. The examinations of a new domestic antiseptic “Nobuc” on a microflora of diffusion juice are conducted. A new antiseptic compared to activity of an antiseptic, conventional for a sugar industry, Formalinum. The examinations, conducted in laboratory requirements, on diffusion juice obtained from beet of aggravated quality, have shown high bactericidal activity of low concentrations of an antiseptic “” on microorganisms of diffusion juice. The new antiseptic “Nobuc” is recommended as an antiinfective for a sugar industry. |
|
Date |
2013-01-24T09:12:44Z
2013-01-24T09:12:44Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Штангеєва, Н. І. Дослідження антимікробної дії нового вітчизняного антисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку / Н. І. Штангеєва, А. Н. Савич, Л. С. Клименко, О. В. Дубовець // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 78-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5542 |
|
Language |
other
|
|