Запис Детальніше

Дослідження антимікробної дії нового вітчизняного антисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження антимікробної дії нового вітчизняного антисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку
Исследование антимикробного действия нового отечественного антисептика “Нобак” на микрофлору диффузионного сока
Examination of antimicrobic activity of a new domestic antiseptic "Nobuc" on a microflora of diffusion juice
 
Creator Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
Савич, А. Н.
Савич, А. Н.
Savich, A.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
Дубовець, О. В.
Дубовец, Е. В.
Dubovets, O.
 
Subject цукрове виробництво
сахарное производство
sugar production
дифузійний процес
антисептик
мікрофлора
дифузійний сік
цукроза
буряки
формалін
нобак
втрати цукрози
диффузионный процесс
антисептик
микрофлора
диффузионный сок
сахароза
свекла
формалин
нобак
потери сахарозы
diffusion process
antiseptic
microflora
diffusion juice
saccharose
beet
Formalinum
nobuc
losses of a saccharose
 
Description Проведено дослідження нового вітчизняного атисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку. Дію нового антисептика порівнювали з дією традиційного для цукрової промисловості антисептика формалін. Проведені в лабораторних умовах дослідження показали високу бактерицидну дію низьких концентрацій антисептика “Нобак” на мікроорганізми дифузійного соку. “Нобак” рекомендовано як антибактеріальний засіб для цукрової промисловості.
Проведено исследование нового отечественного антисептика «Нобак» на микрофлору диффузионного сока.Действие нового антисептика сравнивали с действием традиционного для сахарной промышленности антисептика формалин. Проведенные в лабораторных условиях исследования показали высокое бактерицыдное действие низких концентраций антисептика «Нобак» на микроорганизмы диффузионного сока.»Нобак» рекомендован в качестве антибактериального препарата для сахарной промышленности.
The examinations of a new domestic antiseptic “Nobuc” on a microflora of diffusion juice are conducted. A new antiseptic compared to activity of an antiseptic, conventional for a sugar industry, Formalinum. The examinations, conducted in laboratory requirements, on diffusion juice obtained from beet of aggravated quality, have shown high bactericidal activity of low concentrations of an antiseptic “” on microorganisms of diffusion juice. The new antiseptic “Nobuc” is recommended as an antiinfective for a sugar industry.
 
Date 2013-01-24T09:12:44Z
2013-01-24T09:12:44Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Штангеєва, Н. І. Дослідження антимікробної дії нового вітчизняного антисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку / Н. І. Штангеєва, А. Н. Савич, Л. С. Клименко, О. В. Дубовець // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 78-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5542
 
Language other