Запис Детальніше

Вплив гранулометричного складу кристалів і в’язкості утфелю останнього продукту на продуктивність центрифуг та технологічні характеристики меляси

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив гранулометричного складу кристалів і в’язкості утфелю останнього продукту на продуктивність центрифуг та технологічні характеристики меляси
The influence of granulometric composition of crystals and massecuite viscosity latest product on productivity of centrifuges and technological characteristics of molasses
Влияние гранулометрического состава кристаллов и вязкости утфеля последнего продукта на производительность центрифуг и технологические характеристики мелассы
 
Creator Требін, Л. І.
Trebin, L.
Требин, Л. И.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Мирончук, В. Г.
Підгорний, В. М.
Pidgorny, V.
Подгорный, В. М.
Силко, О. А.
Sylko, O.
Силко, О. А.
 
Subject утфель
в’язкість
гранулометричний склад кристалів
massecuite
viscosity
granulometric crystals structure
утфель
вязкость
гранулометрический состав кристаллов
 
Description Розглянуто питання оптимізації розкачки утфелю останньої кристалізації з метою уникнення розчинення кристалів цукру та отримання нормальної меляси. Отримано розрахункову залежність для визначення оптимального вмісту сухих речовин в утфелі після розкачки водою з урахуванням його чистоти. Показано вплив гранулометричного складу кристалів цукру в утфелі на продуктивність центрифуг та зменшення виходу меляси і вмісту цукрози в ній.

The question of the last crystallization swing massecuite optimization with the sugar crystals dissolution exception and reception normal treacle purpose is considered. It is received settlement dependence for optimum maintenance of dry substances in massecuite after the swing by water in view its cleanliness definition. Influence granulometric structure of sugar crystals in massecuite on centrifuges efficiency and an output treacle change and the maintenance of saccharose in her is shown.

Рассмотрены вопросы оптимизации раскачки утфеля последней кристаллизации во избежание растворения кристаллов сахара и получения нормальной мелассы. Получено расчетную зависимость для определения оптимального содержания сухих веществ в утфеле после раскачки водой с учетом его чистоты. Показано влияние гранулометрического состава кристаллов сахара в утфеле на производительность центрифуг и уменьшение количества мелассы и содержания сахарозы в ней.
 
Date 2013-01-24T09:22:10Z
2013-01-24T09:22:10Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Требін, Л. І. Вплив гранулометричного складу кристалів і в’язкості утфелю останнього продукту на продуктивність центрифуг та технологічні характеристики меляси / Л. І. Требін, В. Г. Мирончук, В. М. Підгорний, О. А. Силко // Наукові праці НУХТ. - 2006. - № 18. - С. 83-85.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5544
 
Language other