Запис Детальніше

Дослідження використання нової поверхнево активної речовини «Фоамсол» в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження використання нової поверхнево активної речовини «Фоамсол» в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу
Исследования использования нового поверхностно активного вещества «Фоамсол» в продуктовом отделении Чертковского сахарного завода
Investigation of using of the new surfactant "Foamsol" in grocery department of Chortkivskii sugar plant
 
Creator Дубовець, О. В.
Дубовец, Е. В.
Dubovets, O.
Савич, А. Н.
Савич, А. Н.
Savich, A.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
 
Subject цукровий завод
сахарный завод
sugar factory
поверхнево-активна речовина
Фоамсол
утфель
забарвлення
продуктове відділення
ефективність
інтенсифікація
повехностно-активное вещество
Фоамсол
утфель
цветность
продуктовое отделение
эффективность
интенсификация
surfactant
Foamsol
massecuite
coloring
grocery department
efficiency
intensification
 
Description Наведені результати виробничих досліджень нової поверхнево-активної речовини «Фоамсол» при уварюванні утфелів в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу у порівнянні з ПАР АМГД. «Фоамсол» забезпечує зменшення тривалості уварювання утфелів на 8-15 %, забарвлення на 15-20%.
Приведены результаты производственных исследований нового поверхностно-активного вещества «Фоамсол» при уваривании утфелей в продуктовом отделении Чертковского сахарного завода по сравнению с ПАВ АМГД. «Фоамсол» обеспечивает уменьшение продолжительности уваривания утфелей на 8-15%, окраски на 15-20%.
Presented results of industrial research of a new surfactant "Foamsol" by boiling massecuite in the grocery department of Cortkivsky sugar factory in comparison with surfactant AMHD. "Foamsol" provides a shorter duration of boiling massecuite at 8-15%, 15-20% at coloration.
 
Date 2013-01-24T09:41:43Z
2013-01-24T09:41:43Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Дубовець, О. В. Дослідження використання нової поверхнево активної речовини «Фоамсол» в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу / О. В. Дубовець, А. Н. Савич, Л. С. Клименко// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - Київ, 2007. - Ч. 2 - С. 140.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5546
 
Language other