Дослідження використання нової поверхнево активної речовини «Фоамсол» в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження використання нової поверхнево активної речовини «Фоамсол» в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу
Исследования использования нового поверхностно активного вещества «Фоамсол» в продуктовом отделении Чертковского сахарного завода Investigation of using of the new surfactant "Foamsol" in grocery department of Chortkivskii sugar plant |
|
Creator |
Дубовець, О. В.
Дубовец, Е. В. Dubovets, O. Савич, А. Н. Савич, А. Н. Savich, A. Клименко, Л. С. Клименко, Л. С. Klimenko, L. |
|
Subject |
цукровий завод
сахарный завод sugar factory поверхнево-активна речовина Фоамсол утфель забарвлення продуктове відділення ефективність інтенсифікація повехностно-активное вещество Фоамсол утфель цветность продуктовое отделение эффективность интенсификация surfactant Foamsol massecuite coloring grocery department efficiency intensification |
|
Description |
Наведені результати виробничих досліджень нової поверхнево-активної речовини «Фоамсол» при уварюванні утфелів в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу у порівнянні з ПАР АМГД. «Фоамсол» забезпечує зменшення тривалості уварювання утфелів на 8-15 %, забарвлення на 15-20%.
Приведены результаты производственных исследований нового поверхностно-активного вещества «Фоамсол» при уваривании утфелей в продуктовом отделении Чертковского сахарного завода по сравнению с ПАВ АМГД. «Фоамсол» обеспечивает уменьшение продолжительности уваривания утфелей на 8-15%, окраски на 15-20%. Presented results of industrial research of a new surfactant "Foamsol" by boiling massecuite in the grocery department of Cortkivsky sugar factory in comparison with surfactant AMHD. "Foamsol" provides a shorter duration of boiling massecuite at 8-15%, 15-20% at coloration. |
|
Date |
2013-01-24T09:41:43Z
2013-01-24T09:41:43Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дубовець, О. В. Дослідження використання нової поверхнево активної речовини «Фоамсол» в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу / О. В. Дубовець, А. Н. Савич, Л. С. Клименко// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - Київ, 2007. - Ч. 2 - С. 140.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5546 |
|
Language |
other
|
|