Запис Детальніше

Дослідження якості меляси з метою додаткового вилучення цукрози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження якості меляси з метою додаткового вилучення цукрози
Исследования качества мелассы с целью дополнительного извлечения сахарозы
Investigation the quality of molasses for additional extraction of sucrose
 
Creator Молодницька, О. М.
Молодницкая, Е. Н.
Molodnytska, O.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
Штангеєв, В. О.
Штангеев, В. О.
Shtangeev, V.
 
Subject цукрові заводи
сахарные заводы
sugar plants
цукроза
меляса
хроматографічне розділення
солі кальцію
сахароза
меласса
хроматографическое разделение
соли кальция
sugar
molasses
chromatographic separation
calcium salts
 
Description Обгрунтована необхідність додаткового вилучення цукрози з меляси методом хроматографічного розділення її складових. Досліджено склад меляс різних цукрових заводів. Встановлений підвищений вміст в мелясах солей кальцію, що перешкоджає хроматографічному вилученню цукрози.
Обоснована необходимость дополнительного изъятия сахарозы из мелассы методом хроматографического разделения ее составляющих. Исследован состав мелассы различных сахарных заводов. Установлен повышенное содержание в мелассе солей кальция, который препятствует хроматографическом изъятию сахарозы.
Substantiated the necessity of additional extraction of sucrose from molasses by chromatographic separation of its components. Researched the structure molasses various sugar mills. Determined high content of calcium in molasses, which prevents chromatographic extraction of sucrose.
 
Date 2013-01-24T10:32:32Z
2013-01-24T10:32:32Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Молодницька, О. М. Дослідження якості меляси з метою додаткового вилучення цукрози / О. М. Молодницька, Л. С. Клименко, В. О. Штангеєв // 75а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2009. - Ч. 2. - С. 184-185.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5551
 
Language other